D’ale Primăriei:Pe aici nu se trece luni şi vineri

• publicat la: 5 mai 2014
D’ale Primăriei:Pe aici nu se trece luni şi vineri

“Poteca” care leagă strada Cimitirului de strada Ignisului,si care a fost aleasă de către Primărie  să poarte numele celebrului careian ,istoric medievalist,Francisc Pall, a fost închisă începând de azi dimineaţă circulaţiei.

Solicitând informatii de la primăria Carei ,serviciul urbanism,am aflat că decizia a fost luată in cadrul şedintei Comisiei de Circulatie Rutieră încă din  data de 10 aprilie,pentru a decongestiona spatiul aglomerat din Piata agroalimentară  Carei.

Decizia nu a fost însă adusă în atentia opiniei publice,conform metodologiei de lucru clasice din primăria careiană.

Astfel,cei care au vrut să circule de dimineata pe acel traseu au dat de barierele amplasate şi supravegheate de Poliţia Locală.

Comerciantii de haine vechi si produse second-hand au fost cei care au fost mutaţi din Piaţă şi puşi să îşi etaleze marfa pe spaţiul  denumit strada Francisc Pall.

 redacţia

comentarii

de hajra la 5 mai 2014 - 11:18

ce poti sa astepti de la cei care nici casa nu au si nici nu stiu sa faca nimic fara angajatii din primarie???
in municipiul carei vindem haine pe strada …si dam exemplu la tinerii de ;la teoretic..pacat ca unul negativ care sa ii alunge din oras

de Ocean la 5 mai 2014 - 11:39

Drum inchis la ștrand. Drum inchis la Piată. Ce urmeaze sa mai inchideti? S-au mai bine zis: cine urmeaza sa fie inchis. Va zic eu nimeni, pentru ca autoritatile nu isi fac datoria.

de ovi la 5 mai 2014 - 14:40

D-na CIUTA de ce nu scrieti nimic de trecerea de la PNL la PSD a d-lui PRESEDINTE OVIDIU SILAGHI ??? Sau va e rusine ???? Halal PARTID !!!

de cititor la 5 mai 2014 - 15:09

omu a trecut unde il trage ata si ce treaba au careienii cu silaghi?
careienii au un primar care are retinere pe salar pentru datoriile neplatite de la firmele falimentate si care acum baga mana in banii orasului ca sa isi cumpere masina din banii fundatiei de turism local..aceasta e problema careienilor si nu problemele personala ale lui ovidiu silaghi care nu din banii careienilor traieste!
sa nu incurcam sezonu cu fazonu ca sa nu se vada adevaratele sifonari de la primaria carei.

de liberal la 5 mai 2014 - 15:17

PNL CAREI ARE PRESEDINTE NUCA TARE SI DERANJEAZA PE PRIMARI MAI ALES CA ESTE SINGURUL PARTID DIN ORAS CARE ISI MODERNIZEAZA SI RENOVEAZA SEDIUL PE BANII LOR NU CUM FAC ALTII.PRESEDINTELE PNL CAREI ARE FIRMA LUI FARA DATORII SI UNDE ANGAJEAZA CAREIENI MAI ALES MAGHIARI SI NU ADUCE MUNCITORI DIN ALTE ORASE CUM FACE PRIMARUL LA LUCRARILE DIN ORAS.
PRESEDINTELE PNL CAREI ARE GRIJA DE OAMENII DIN PARTID SI NU ESTE TRASEIST P[OLITIC CA CEI DOI PRIMARI.CONSILIERII PNL CAREI AU UN CUVANT DE SPUS IN CONSILIU SI NU STAU LA MASA DE CONSILIU CA SA RIDICE MANA DUPA CE SE UITA LA PRIMAR SI PRIMESC APROBAREA.
PRESEDINTELE PNL CAREI TRATEAZA TOTI CAREIENII IN MOD EGAL SI NU DISCRIMINEAZA PE NIMENI SI VA DERANJEAZA CA NU AVETI CE COMENTA DE EL CA E CU PLATA LA ZI SI CU DARILE SI CU SALARIILE SI NICI NU JIGNESTE PE NIMENI CAND VORBESTE ASA CUM SE INTAMPLA IN PRIMARIE CU ANGAJATII DIN SUBORDINEA PRIMARILOR./VA STIE TOT ORASUL CUM INJURATI OAMENII IN PRIMARIE!

de ovi la 5 mai 2014 - 15:32

Jenanta iesire de sub marea obladuire a MARELUI partid PNL, nu-l mai laudati atata pe mister Ciuta ca el cu gura lui spunea cat de mare si tare este Silaghi si Stef, asa ca nu vad ce atata lauda pentru un om care reprezinta un partid aflat in FALIMENT. Multi oameni sunt cu taxele la zi si nu se lauda pe un site de doi lei, unde parerile sunt expuse numai de oamenii MARELUI PARTID PNL. Vad ca nu va convine cand sunteti in inferioritate, macar d.p.d.v. , doctrinal sa nu mai vb de moralitate.

de liberalul la 5 mai 2014 - 15:48

ne mandrim cu un presedinte ca domnul ciuta.
uite ca marele pnl a dat si candidatul psd judetean satumare!
numai un liberal a fost capabil sa reprezinte psd satumare in colegiul 2!
jenant pentru un partid mare ca si psd ca sa nu gaseasca numai un candidat liberal.
fortza pnl carei!

de levi la 5 mai 2014 - 15:50

numai un fotbalist putea sa propuna expunerea hainelor vechi pe o strada din carei chiar in fata liceului teoretic//la cate scolal lipsa are nici nu e de mirare ca nu poate gandi mai mult//valoare-zero barat

de georgi la 5 mai 2014 - 15:53

pai si lajos a anvata sa vorbeste tot dupa ce a trecut la liberali si apoi a mers mai departe la udmr asa ca nu e ceva nou…..si primarul kovacs a fost prima data la noua democratie si injura udmr carei de mama focului si acum e acolo presedinte si primul datornic din oras..

de cetateannedumerit la 5 mai 2014 - 19:07

totusi szilagyi sau silaghi?
are cetatenia maghiara?
coica sau kojka?
ciuta sau csuta?
cine stie ?
aducem fanarioti ?
votam pe cine votam?
pe barack sau putin?
sieg heil !
la arme camarazi!

de jalnic la 5 mai 2014 - 19:19

jalnice incercari …ilie ciuta presedintele pnl carei nu are cetatenie maghiara si nici familia lui …asa ca plingeti mai departe…nici aici nu ati reusit sa il prindeti!
la posturi pt demascarea dictaturii udemeriste din carei si pyt stoparea jafului banului public la primaria carei!
mai bine ati plati datoriile pt primaru presedinte de udmr ca ride lumea de voi cu asa presedinte traseist si coldus!

de dumeritu la 5 mai 2014 - 20:54

nuca tare domnu ciuta ilie si va rupeti dintii incercand sa schimbati omu’…mai bine sa va cautati neamurile prin maramures de unde au venit aia de au facut castelul ca voi tot venetici sunteti pe aceste locuri…

de necunoscut la 7 mai 2014 - 18:55

Rușine!!! Să trimită oamenii în stradă să-și pună marfa pe jos, când în piață erau mese libere! Keizer este un mincinos! De câteva săptămâni le-a promis acestor oameni că pot rămâne în incinta pieței cu marfa lor și acum a uitat de promisiunea făcută.Cu ce deranjează acești oameni dacă stau la mese în piață?

de un parinte la 11 mai 2014 - 16:54

Dezastru!!!! Va certati pe teme politice, dar uitati ca pe acolo trec in fiecare dimineata scolari mici si sunt in pericol. Circulatia este haotica. Nimeni nu face nimic pana cand nu va fi lovit de o masina un copil. Sau poate nici atunci!!!!

Lasati un comentariu