Femeie de 51 de ani tâlhărită în Lucăceni de agresor din Berveni

• publicat la: 8 mai 2014
Femeie de 51 de ani tâlhărită în Lucăceni de agresor din Berveni

Ieri în jurul orei  21.30 poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Carei au fost sesizaţi de către o localnică din Lucăceni despre faptul că o persoană necunoscută de sex masculin a pătruns în locuinţa sa şi ar fi agresat-o.

       Oamenii legii sau deplasat de urgenţă la faţa locului, iar în urma discuţiilor purtate cu reclamanta au stabilit  faptul că , în timp ce femeia se afla în stradă . în faţa locuinţei sale a observat un bărbat , care i-a pătruns în locuinţă , pe uşa închisă dar neasigurată . Femeia a intrat imediat în locuinţă şi i-a cerut acestuia să părăsească imobilul, bărbatul a refuzat îmbrâncind-o pe femeie, apoi s-a deplasat în altă încăpere a locuinţei de unde a sustras o tabletă . La ieşirea din locuinţă bărbatul a îmbrâncit-o din nou pe proprietară , când aceasta a încercat să-l oprească .Poliţiştii au stabilit că persoana de sex  masculin a fugit prin grădina gospodăriei . S-au desfăşurat activităţi pentru identificarea şi prinderea bărbatului, poliţiştii reuşind la scurt timp prinderea acestuia deşi bărbatul a încercat se sustragă răspunderii penale.

     Bănuitul în acest caz este un tânăr de 23 de ani , din localitatea Berveni. Prejudiciul cauzat este de aproximativ  3000 lei , poliţiştii au găsit tableta într-o fântână din apropierea locuinţei părţii vătămate.

      Tânărul este cercetat în stare de libertate sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.

.

Lasati un comentariu