Promoţia 2014 a Liceului Tehnologic “Simion Bărnuțiu” Carei

• publicat la: 31 mai 2014
Promoţia 2014 a Liceului  Tehnologic “Simion Bărnuțiu” Carei

Ultimul sunet de clopoțel a fost așteptat cu multă nerăbdare de elevii Liceului Tehnologic “Simion Bărnuțiu  Carei. Pentru acest eveniment unic și  important  pentru  absolvenți, elevii claselor de a XI-a au  împodobit clasele cu petale și ghirlande de flori  pentru ca viitorii absolventi  să-și desfășoare  ultima oră de dirigenție într-o ambianță plăcută.

Elevii și-au părăsit clasele cântând imnul elevilor absolvenți “Gaudeamus Igitur” fiind conduși în curtea liceului de “Ultimul Sunet de Clopoțel”.

La festivitate, alături de absolvenții  celor șapte clase terminale, a participat conducerea școlii, diriginții, profesorii și părinții tinerilor absolvenți.

Directorul ing. Gindele Emeric a transmis mesajul școlii pentru absolvenți. Acest moment a fost urmat de cuvântul de rămas bun al absolvenților promoției 2014 prin  Varga Tamas. Ciupe Ruben din clasa a XI-a A a adresat  absolvenților un mesaj  de rămas bun.

A sosit și momentul premierii elevilor cu rezultate bune la învâțătură. Dintre elevii premiați îi amintim pe Varga Tamas clasa  a XII-a A, Sovari Sabin clasa  a XII-a A, Szabo Gyula clasa  a XII-a A, Maxim Erik clasa  a XII-a B, Bojan Florin clasa  a XII-a B, Silaghi Laurențiu clasa  a XII-a C. Premierea a fost urmată de predarea “cheii promoției” de către Varga Tamas, tânar absolvent, unui elev din clasa a XI-a A. Festivitatea ultimului sunet de clopoțel  s-a  încheiat cu urări de bine și  mult succes la examenul de bacalaureat  și la toate examenele vieții.

Consilier școlar, Achim Mihaela

Lasati un comentariu