Spargeri la o grădiniţă şi un magazin din Carei

• publicat la: 26 mai 2014
Spargeri la o grădiniţă şi un magazin din Carei

       Poliţiştii efectuează cercetări în 2 cazuri de tentativă de furt calificat şi distrugere

     Duminică , în jurul orei 23,45 poliţiştii din Carei au fost sesizaţi verbal de către o localnică despre faptul că la sediul unui magazin de haine secind  din localitate s-au auzit zgomote. Oamenii legii s-au deplasat la faţa locului iar în incinta unităţii au găsit o persoană  de sex masculin , în vârstă de 40 de ani , care a pătruns în imobil prin spargerea unui geam  şi distrugerea unui calorifer  şi care intenţiona să sustragă bunuri din incintă. În urma verificărilor efectuate poliţiştii au stabilit că bărbatul nu era la prima abatere de acest gen.

   La data de 26 mai a.c în jurul orei 03,45 tot la Carei poliţiştii au identificat acelaşi  bărbat , în vârstă de 40 de ani , care a spart 2 geamuri termopan de la o Grădiniţă din localitate cu intenţia de a intra şi sustrage bunuri însa în momentul în care a pornit sistemul de alarmă bărbatul s- a speriat şi s-a refugiat în grădina imobilului învecinat, unde a fost găsit de către poliţişti.

  În ambele cazuti se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de tentativă de furt calificat şi distrugere.

Lasati un comentariu