Accident tragic la Odoreu

• publicat la: 19 iunie 2014
Accident tragic la Odoreu

Ieri, 18 iunie a.c., în jurul  orelor 14,42, pe DN 19 F, în localitatea Odoreu, judetul Satu Mare, N. SANDOR PAL, de 19 ani, din Satu Mare, conducând autoturismul Daewoo Cielo, pe fondul conducerii imprudente a pierdut controlul asupra volanului răsturnându-se în şanţul din partea stangă a direcţiei de mers. În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă  a doi tineri de 17 şi  20 ani din Odoreu şi Satu Mare,  și rănirea uşoară a unei minore 17 ani,  din Satu Mare, toţi pasageri în autoturism. Victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean Satu Mare,  iar minora de 17 ani, care era rănită grav, a decedat în timp ce i se acordau îngrijiri medicale.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. S-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

Cercetările continuă.

In cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţiştii rutieri în vederea diminuării riscului rutier şi impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate  142  sancţiuni contravenţionale în valoare  de  9.520  lei.

În vederea menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au aplicat   32  sancţiuni contravenţionale în valoare totală  de  8.850   lei.

comentarii

de CATALIN la 20 iunie 2014 - 17:10

CONDOLEANTE FAMILIEI DACA AVETI NEVOIE DE UN SPRIJIN FINANCIAR PT INMORMANTARE CONTACTATI-MA LA NR. 0765773189

Lasati un comentariu