Biciclist accidentat la Carei

• publicat la: 20 June 2014
Biciclist accidentat la Carei

 

Ieri, 19 iunie a.c., ora 08.10, pe strada  Drumul Carei, din municipiului Satu Mare , un bărbat de 58 ani, din municipiul Satu Mare , conducând autoturismul marca Daewoo Matiz , nu a acordat prioritate de trecere, accidentând grav o femeie de 68 ani din municipiul Satu Mare , pensionara , care era angajata ,în traversarea regulamentară a străzii pe trecerea pentru pietoni marcată si semnalizată corespunzător.

Tot ieri, în jurul orelor ora 19.20, la intersecția străzilor Viilor cu strada Ion Agârbiceanu, din municipiului Carei, D. Jesica , de 19 ani, din municipiul Carei, conducând  autoturismul marca VW Golf , a accidentat usor  un bărbat de 36 de ani din localitate, care în calitate de biciclist  nu a respectat semnificația indicatorului ,, Cedează Trecerea,,.   Ambii conducători auto a fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

In cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţiştii rutieri în vederea diminuării riscului rutier şi impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate  177  sancţiuni contravenţionale în valoare  de  20.985  lei.

În vederea menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au aplicat   45  sancţiuni contravenţionale în valoare totală  de  12.700   lei.

Lasati un comentariu