Din ciclul “Noi muncim,noi nu gândim” (III).Semnalări de la cititori

• publicat la: 25 iunie 2014
Din ciclul “Noi muncim,noi nu gândim” (III).Semnalări de la cititori

Vă  redăm in continuare noi semnalări din partea cititorilor careieni,legate de calitatea lucrărilor prestate în oraş.

Prima  imagine  provine  din cartierul Mihai Viteazu II,de pe strada Ady Endre unde cică au fost finalizate lucrările de pavare de mai mult timp,luând in considerare că buruienile au avut timp să şi crească.

Tot din cartierul Mihai Viteazu II provin şi următoarele două imagini,de această dată de pe strada Octavian Goga.

Lucrări făcute de-a valma,la normă,fără discernământ dar cu bani publici sau fonduri europene deci nu afectează direct buzunarul celui direct implicat în realizarea lor,aşa că….e bine şi aşa,nu?

La final de lucrări la proiectul   Reabilitare strada 1 Decembrie 1918 –axa de dezvoltare” depusă prin POR 2007-2012 Axa 1,având o valoare totală a contractului finanţat de  7.601.000 lei,ne aducem aminte că mai trebuie trasă o ţeavă.De ce să nu spargem ceea ce s-a făcut pe cheltuiala europenilor.Dă-i încolo că au ei bani destui.….pare să fie lozinca executantului şi coordonatorului lucrării care de zile bune tot moşmondesc pe introducerea unei ţevi pentru care au distrus parcarea recent făcută din faţa primăriei..

Situaţia e puţin diferită la Monumentul Ostaşului Român luat în îngrijire de Consiliul Judeţean datorită refuzului primăriei de a se ocupa de întreţinerea lui!

Aici este locul unde  S.C. Marconst S.R.L. a reuşit si performanţa de a amplasa dale pe o suprafaţă de 660 de metri pătraţi contra unei sume de 245.871,75 de lei, adică pentru 372,53 de lei pentru un metru pătrat, cu TVA inclus.Este vorba de aleea ce duce de la Monument la localul din apropiere,local pentru a cărui pavare a parcării  a plătit tot primăria Carei.

Valoarea totală a lucrării  de reamenajare Parc din jurul Monumentului s-a ridicat la peste 1,7 milioane lei noi şi a fost începută cu doar 6 zile înainte de serbarea Centenarului Gheza Vida,părintele monumentului.

Terminată în cursul anului trecut,când se ştia că obiectivul Monumentul Ostaşului român nu este iluminat în niciun fel,spre deosebire de alte obiective,lucrarea  este acum …reamenajată şi bine protejată de administraţia locală careiană  prin executantul acesteia.

 

 

comentarii

de mario la 29 iunie 2014 - 11:32

BV KOVACS….ESTI CEL MAI PERVERS MINCINOS DIN ISTORIA ORASULUI…STIE PRIMARU UNDE E CARTIERU MV 2..UNDE LOC SI DNA CONS> MAXIM ,MAI E UN INCREZUT COSMIN TOT IN PSD..NICI MACAR UNDE LOC EI NU E CURAT SI TERMINATE LUCRARILE..EI AU ALTE INTERESE

de janos la 29 iunie 2014 - 12:36

Kopj le! ha nem tecik…csak nyalni tudsz!
frustrata e mamicata neinstruita ca a facut un bou!
suntem satul de predica de la biserica ca trebe sa votam numai etnic nu lipseste si un nyali de serviciu la primari pt ca da la tine de o berika!

Lasati un comentariu