Eleve ale Liceului Teoretic apreciate de un post TV din Maramureş

• publicat la: 7 June 2014
Eleve ale Liceului Teoretic apreciate de un post TV din Maramureş

Miercuri , 4 iunie 2014,  trei recitatoare de excepţie, eleve la Liceul Teoretic din Carei, au fost invitatele unui post local din Baia Mare,ca urmare a evolutiei lor meritorii de la ediția a XXXVI-a a Festivalului Național de Literatură și Folclor ”Armonii de primăvară”, Vișeu de Sus.

Moderatorul emisiunii,Sandu Barbu,a afirmat:

“Le mulţumesc celor trei actriţe muschetărese pentru efortul făcut, dar şi profesorului lor, îndrumător, protector şi… şofer. Căci prof.Adrian Tineghe, a condus înapoi spre Carei, la o oră înaintată şi deloc confortabilă pentru şofat – ora 21:00!   A fost o onoare să am în emisiune modele reale pentru generaţia de azi. Mulţumesc nu în ultimul rând prietenului meu jurnalistul Gelu Dragoş, fără de care emisiunea nu ar fi avut loc. El a fost cel care a văzut valoarea şi a decis să o promoveze la modesta mea emisiune. Despre ce a fost aseară în platou, citiţi mai multe peste nu mult timp – tot de la Dragoş Gelu – pe http://izvoarecodrene.blogspot.ro/

La emisiune au participat elevele Liceului Teoretic Carei,Gabriela Marincaș,Patricia Borbely si Cristina Jungean,insotite de prof.Adrian Tineghe.

redactia

comentarii

de oana la 9 June 2014 - 08:12

Liceul teoretic Carei are cadre didactice de exceptie! Unul dinre ele este profesorul de stiinte-socio umane, Adrian Tineghe, ale carui preocupari sunt extrem de diverse si pun in valoare talentele elevilor! profesorul participa si castiga, an de an, concursul de Filosofie in dimensiune virtuala, participa la Olimpiada de stiinte socio-umane, practic acopera toata aria curriculara ale stiintelor umaniste.Cinste lui, onoare acestui dascal!

de Tiberiu Vanca la 10 June 2014 - 11:11

Salut “Vestalele Careiene!”: Gabriela Marincaş; Patricia Borbely; şi Cristina Jungean. Le felicit pentru efortul de a practica rostirea frumoasă şi nu în ultimul rând pentru că transmit mesajul poeţilor în servirea cărora s-au angajat.
Gânduri bune pentru Adrian Ţineghe, prolificul meu vecin din tomul Tezaur spiritual careian. Mă bucur că am dobândit prilejul să arunc un mănunchi de sentimente, prin puţinele cuvinte de mai sus. Îi mulțumesc şi Nicoletei Latiş că mi-a hărăzit un bun vecin.

Lasati un comentariu