Pentru prima dată la Carei,Paradă internaţională de maşini de epocă

• publicat la: 3 iunie 2014
Pentru prima dată la Carei,Paradă internaţională de maşini de epocă

 În data de 7 și 8 iunie 2014, la Satu Mare si Carei va avea loc  întâlnirea internațională a pasionaților de autoturisme retro, în special autoturisme romanești. În cadrul evenimentului vor fi expuse pe lângă autoturisme românești, și autoturisme de producție rusească, poloneză, nemțească.

Acest eveniment are ca scop promovarea și valorificarea obiectivelor turistice din județul Satu Mare, deoarece în cadrul întâlnirii va fi organizată și o excursie prin județ.

În toamna anului 2013, o delegație din România, județele Satu Mare și Argeș au participat la un eveniment asemănător în Polonia la Cracovia, obținând la concursurile organizate de clubul “DRUM BUN POLONIA“,  locurile 1 și 2, participanții din Satu Mare și mențiune 3 participantul din județul Argeș.

Cu acest club din Polonia, DRUM BUN POLONIA, s-a realizat un parteneriat inițiat de sătmăreni, astfel că filiala de la Satu Mare se numește DRUM BUN ROMÂNIA.

La evenimentul ce se va desfășura în data de 7 și 8 vor participa delegații din Polonia și Ucraina.

Evenimentul se va desfășura după următorul program:

– Sâmbătă, 7 iunie, ora 12:00, parada mașinilor de epocă în centrul municipiului Satu Mare (parcul central în fața catedralei).

Duminică, 8 iunie ora 12:00, parada mașinilor de epocă în municipiul Carei,lângă Monument

Lasati un comentariu