Simpozion careian onorat de Prefect

• publicat la: 26 iunie 2014
Simpozion careian onorat de Prefect

 

Joi, 26 iunie 2014, de la  ora 16.00 în Sala de Simpozioane a Castelului Károlyi  din Carei a avut loc simpozionul organizat de Direcția de Cultură a  municipiului Carei cu ocazia Zilei Drapelului Național.

Evenimentul a fost onorat cu prezenta de  prefectul județului Satu Mare, dr.Eugeniu Avram, la invitatia Directiei de Cultura Carei,niciunul din cei doi primari nefiind prezent.

In cuvântarea de la începutul evenimentului,prefectul Eugeniu Avram a a ținut să felicite reprezentanții Direcției de Cultură a municipiului Carei pentru manifestările organizate în timpul anului  și pentru simpozionul din această zi de importanță majoră pentru  poporul român, impresionat fiind de modul în care a fost organizat  evenimentul.

După  cuvântul domnului prefect, Bogdan Georgescu, directorul  Direcției de Cultură  Carei, a  rostit  o alocuțiune despre simbolistica Zilei Drapelului Național, apoi  a urmat un scurt  moment artistic în compania elevilor de la Centrul Cultural al  Municipiului Carei. Au interpretat două melodii patriotice solistele  Denisa Romănescu și Andrada Anghiuș   acompaniate de taraful Ceatăra, coordonat de Adrian Pașca. Claudian Șiman, membru al trupei de teatru M.E.E.M. din cadrul Centrului Cultural Carei, a recitat două poezii dedicate drapelului.

Adrian Ștefănuți, moderatorul simpozionului, a susținut o prezentare despre istoria drapelului național, transformările suferite de acesta de-a lungul timpului, înfățișând și modelele de steaguri.

Finalul  cantecului  „Hai să întindem  hora mare ” a fost intonat si de prefect alaturi de cele doua interprete.

comentarii

de amigo la 26 iunie 2014 - 23:09

„Evenimentul a fost onorat cu prezenta de prefectul județului Satu Mare, dr.Eugeniu Avram, la invitatia Directiei de Cultura Carei,niciunul din cei doi primari nefiind prezent.”
Mai are cumva cineva dubii in legatura cu respectul pentru insemnele Romaniei,dat de cei doi salariati ai primariei Carei si ai acestei tari? Nu! nu am gresit cand am scris salariati, ca altceva in afara de salar si banii pe care-i smanglesc nu-i leaga nimic de Romania pe cei doi slugi ai grofilor.
Mi-ar fi rusine sa mai ies pe strada dupa „evenimentul” de la castel.

de gino la 27 iunie 2014 - 10:58

liber la noi angajari in primarie si la castel???
familia osan e cu norma completa acum in primarie.

de adrian la 6 iulie 2014 - 12:45

te-a nimerit iorgulescule?
te simti vizat?

de oarecare la 6 iulie 2014 - 12:46

Daca familia Osan este 100% angajata la primarie,de ce nu se poate angaja si la sectia de tenis de masa un instructor,a carui post a fost deja aprobat de consilieri.

Lasati un comentariu