Te poţi înscrie la „Voluntar În Carpaţi”

• publicat la: 22 June 2014
Te poţi înscrie la „Voluntar În Carpaţi”

În perioada 30 mai – 9 iunie 2014, Asociaţia Montană Carpaţi a organizat în colaborare cu serviciile Salvamont din Prahova, Braşov şi Săcele o nouă etapă a programului „Voluntar în Carpaţi 2014”, de data aceasta în Munţii Ciucaş. Munca efectivă a constat în revopsirea marcajelor, îndepărtarea obstacolelor de pe poteci şi montarea unor stâlpi şi săgeţi indicatoare.

Cu ajutorul voluntarilor, printre care şi membri ai Asociaţiei Montane Carpaţi, au fost schimbate şi adăugate săgeţi în Şaua Ţigăilor, Vârful Ciucaş, Poiana Stânei şi refăcute următoarele trasee turistice:

Bandă Albastră,  Şaua Chiruşca – Poiana Valea Stânei;

Triunghi Galben, La Răscruce – Pârâul Alb

Triunghi Albastru, Zăganu – Pârâul Sterp

Bandă Albastră, Cheia – Poiana Valea Stânei

Bandă Roşie, Şaua Chiruşca – Pasul Boncuţa

Cruce Roşie, Poiana Valea Stânei – Pasul Boncuţa

Cruce Roşie, Vârful Gropşoarele – Turnul de Aramă

Cruce Roşie, Vârful Ciucaş – Poiana Dălghiului

În 2014 programul Asociaţiei Montane Carpaţi, „Voluntar în Carpaţi”, vizează refacerea a peste 250 km de trasee în masivele Godeanu, Făgăraş, Iezer – Păpuşa, Ciucaş, Vrancea, Lotru cu ajutorul a peste 250 de voluntari.

Cei care doresc să se alăture acțiunilor „Voluntar În Carpaţi” o pot face în calitate de voluntari la acțiunile pe teren sau în calitate de colaboratori ai echipei de organizare, sponsori, parteneri (logistică, media, parteneri locali). Cei interesați pot primi mai multe informații dacă îşi manifestă intenţia la adresa  asociatie@carpati.org sau prin inscrierea in baza de date la http://asociatie.carpati.org/formular/voluntar-in-carpati/1/.

Lasati un comentariu