A început sezonul Mocăniţei. Cât costă un bilet şi ce primiţi la fiecare călătorie

• publicat la: 13 iulie 2014
A început sezonul Mocăniţei. Cât costă un bilet şi ce primiţi la fiecare călătorie

Mocăniţa de pe Valea Vaserului este unul dintre cele mai renumite puncte turistice din toată România. Anual mii de turişti călătoresc cu Mocăniţa, fiind declarat în 2013 si obiectivul tuistic al anului.

În această vară, reprezentanţii CFF Vişeu au stabilit programul şi tarifele, dar vin cu cu câteva noutăţi pentru turiştii care îşi doresc să-şi petreacă o zi pe Valea Vaserului. Mocăniţa va pleca zilnic din staţie, inclusiv duminica, de la ora 09:00. Va ajunge în ultima staţie în jurul orei 11.00, iar întoarcerea se va face la ora 15.30. Biletele costă pentru adulţi 49 de lei, 41 de lei pentru pensionari şi persoanele cu dizabilităţi şi 36 de lei pentru copii.

Ca noutate, din această vară s-a introdus şi programul „Mocăniţa Special“, cu loc în vagon rezervat. Această ofertă este valabilă pe toate perioada verii şi cuprinde pe lângă traseul cu Mocăniţa şi platou grill, o băutură răcoritoare, o cafea, un desert patiserie, inclusiv o pernă de închiriat gratuită. Preţul este de 83 de lei pentru adulţi. Cei mici vor avea parte de o porţie de mâncare, o băutură răcoritoare, o ciocolată caldă, un desert patiserie, inclusiv o pernă de închiriat gratuită, iar preţul este de 58 de lei. Pentru această ofertă este necesară o rezervare, cu o zi înainte, până cel târziu la ora 20:00.

sursa ziare.ro

Lasati un comentariu