Adevărul tulburător despre PĂRUL LUNG

• publicat la: 25 iulie 2014
Adevărul tulburător despre PĂRUL LUNG

Aceasta informatie despre părul lung a fost ascunsă publicului inca din perioada Războiului din Vietnam. Cultura actuală ne invata ca modul in care iti porti părul este o chestiune de gusturi, de preferinte personale, ca o coafură tine de modă sau de comoditate, ca tine doar de aspectul fizic si atat.

Insa in trecut, in timpul Războiului din Vietnam, a aparut o cu totul alta teorie, ascunsa cu grija, pentru a nu ajunge la urechile populatiei de rand.

La inceputul anilor ‘90, Sally, al cărei nume a fost schimbat pentru a-i proteja identitatea, era casatorita cu un psiholog care lucra intr-un spital din Virginia. Sotul ei lucra cu veterani care sufereau de tulburare de stres posttraumatic, iar majoritatea dintre ei luptaseră in Vietnam.

TESTUL psihologic care-ti TRADEAZA subconstientul

“Imi amintesc in mod clar ziua in care sotul meu a venit inapoi in apartamentul nostru, tinand in mana un dosar gros, care parea ceva oficial. Inauntru erau sute de pagini cu studii realizate de guvern. Era socat de continutul acestui dosar. Ceea ce a citit din acel dosar i-a schimbat viata. Din acel moment, sotul meu conservator, aflat la o varsta respectabila, si-a lasat parul si barba sa creasca si nu le-a mai taiat vreodata. Ba mai mult, cei de la VA Medical Center l-au lasat sa o faca, iar alti barbate  conservatori care lucrau acolo i-au urmat exemplul. 

Dupa ce am citit documentele, am inteles de ce. Se pare ca in timpul Razboiului din Vietnam, fortele speciale din departamentul de razboi au trimis specialisti sub acoperire pentru a rascoli Rezervatiile Amerindiene pentru a cauta cercetasi talentati, tineri puternici, antrenati sa se descurce pe teren accidentat. Cautau barbati cu abilitati extraordinare, aproape supranaturale. Cu ademenirile de rigoare si frazele bine gandite, unii dintre acesti indieni au fost convinsi sa se inroleze.

Odata ce au fost inrolati, insa, s-a intamplat un lucru uimitor. Indiferent de abilitatile si talentele pe care le aveau in rezervatie, acestea pareau sa dispara in mod misterios, iar noii recruti au esuat lamentabil. Esecurile si lipsa de performanta a determinat guvernul sa efectueze teste costisitoare pentru a afla ce s-a intamplat cu tinerii recruti si iata ce s-a descoperit. 

Cand au fost intrebati cu privire la esecul lor, recrutii au raspuns in mod constant ca atunci cand au primit tunsoarea militara necesara, nu mai puteau “simti” dusmanul, nu mai puteau accesa “al saselea simt”, ca “intuitia” lor nu mai era de incredere si ca nu mai puteau “citi” semne subtile si informatii extrasenzoriale. 

In urma acestor demersuri, institutul de testare a mai recrutat noi tineri indieni, i-a lasat sa isi pastreze parul lung si i-a testat in mai multe zone. Apoi trimiteau cate doi recruti care au inregistrat acelasi scor la teste, insa unuia dintre ei ii ofereau o tunsoare militara, in timp ce pe celalalt il lasau cu parul lung. 

Repetand testele in aceasta formula, de fiecare data, barbatul cu parul lung inregistra acelasi scor, in timp ce barbatul tuns esua lamentabil la fiecare test, desi inainte obtinuse cele mai bune rezultate. […] 

Asadar, documentul recomanda ca toti recrutii sa fie scutiti de tunsoarea militara. Ba mai mult, sublinia ca este necesar ca toti sa aiba parul lung”, povesteste Sally, potrivit unitedtruthseekers.com.

Explicatia? Fiecare parte a corpului are un rol in supravietuirea si conservarea organismului. Exista un motiv pentru fiecare componenta a acestui sistem, iar parul este o extensie a sistemului nervos. Poate fi vazut ca o retea de nervi la exterior, un tip evoluat de antene care transmit un volum important de informatii catre trunchiul cerebral, sistemul limbic si neocortex.

Pe langa faptul ca transmite informatii, parul emite energie, energie electromagnetica dinspre creier catre mediul inconjurator. Acest aspect s-a vazut in fotografia Kirlian, cand o persoana este fotografiata cu parul lung si apoi cu parul scurt. Fotografia Kirlian presupune inregistrarea unui obiect expus intr-un camp electric de inalta tensiune si frecventa. Imaginile astfel obtinute prezinta obiectul fotografiat inconjurat de un halou luminos, policrom, conform wikipedia.org.

Atunci cand parul este taiat, primirea si trimiterea de energie de la si catre mediu este ingreunata, iar asta duce la un soi de amortire. Taierea parului contribuie la faptul ca individul nu mai percepe primejdiile din mediu. In plus, contribuie la lipsa de sensibilitate in relatiile de tot soiul si are ca rezultat pana si frustrarea sexuala! …continuare pe feminis.ro

Lasati un comentariu