Depistat conducând fără permis

• publicat la: 25 iulie 2014
Depistat conducând fără permis

În data de 24.07.2014 orele 13:30 poliţiştii din cadrul Secţiei Petreşti, în cooperare cu lucrătorii din cadrul SPF Carei, au acţionat  pe DJ 196 D între localităţile Marna – Ciumeşti,  unde l-au depistat în trafic pe Tobias D. , de 27 ani,  care conducea autoturismul marca FIAT . În urma controlului efectuat s-a stabilit faptul că  bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

În cauză se efectuează cercetări  sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii unui permis de conducere de către o persoană care nu deţine permis de conducere.

Persoana este cercetată în stare de libertate.

Poliţiştii din cadrul Birourilor de Ordine Publică pentru mediul Urban din municipiul  Satu Mare au desfăşurat joi o acţiune pe linia normelor de convieţuire socială , respectiv identificarea şi sancţionarea persoanelor care apelează la mila publicului conform Legii 61/1991r, în zonele intens circulate ale municipiului  ,  ocazie cu care au fost aplicate contravenţii  în valoare de 4200 lei.

7 conducători auto au rămas fără permisele de conducere   în cadrul acţiunilor desfăşurate joi  pe raza municipiului şi a  judeţului Satu Mare  pentru reducerea riscului rutier  şi pentru prevenirea evenimentelor  rutiere . Permisele au fost    reţinute pentru nerespectarea regimului legal de viteză, consum de alcool, neacordarea priorităţii de trecere pietonilor. De asemenea au fost aplicate   182 contravenţii  în valoare de 21000 lei.

 

Lasati un comentariu