Prefectura premiază tinerii de 10 din judeţ

• publicat la: 10 iulie 2014
Prefectura premiază tinerii de 10  din judeţ

Prefectul judeţului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram îi va felicita vineri, 11 iulie 2014, pe tinerii care au obţinut media maximă la examenul de Bacalaureat şi la Evaluarea Naţională de anul acesta. Întâlnirea cu cei zece tineri se va desfăşura începând cu ora 13,00 în sala de protocol a Palatului Administrativ din Satu Mare.

Tinerii vor primi o diplomă de onoare din partea Instituţiei Prefectului Satu Mare şi un dar simbolic.

Cei zece tineri sunt: Ioan Alexandru Pop de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” şi Maria Alina Demian de la Liceul Teoretic Carei (Bacalaureat), Andrada Groza, Maria Luiza Jurcuţ, Ioana Lazăr şi Elena Georgiana Maxim de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”, Bogdana Cristiana Gale-Cazan şi Paula Rebeca Szucs de la Şcoala Gimnazială Tăşnad,  Cristiana Ioana Tripon de la Şcoala Gimnazială „Octavian Goga” şi Casian Moiş de la Liceul Teoretic Negreşti-Oaş(Evaluarea Naţională).

comentarii

de Nemethi peter la 10 iulie 2014 - 16:22

Bravo dr.Eugeniu Avram.Dar copilul nostru Andrea a cerut ajutorul dumneavoastra ,iar dumeata ai tratat-o cu indiferenta si cu promissiuni ne onorate.Va rog din suflet sa nu va mai bateti joc de viata copilului nostru Andrea,deoarece este un copil orb si nu are nici o vina.

de BOB PCR PSD la 11 iulie 2014 - 08:49

Pentru tovarasul Avram, prima urgenta acum este campania electorala a tovarasului „doctor in drept” ponta, si nu copilul dumneavoastra !

PS:”Hai la lupta cea mare,rob cu rob sa ne unim, internationala (bolsevico-securista)-PSD, prin noi s-o faurim”!

de Nemethi peter la 11 iulie 2014 - 12:24

@BOB PCR PSD.Eu zic ca mai bine Basist,dacat comunist,Si sunt convins despre faptul ca pe tovarasul Avram o doare fix an cot s-au nici acolo de soarta POPORULUI si de soarta copilului meu,care era mintita,umilita an fata de catre reprezentantul guvernului comunist ateu de SatuMare,respectiv dr.Avram.DAR!ASA NU SE MAI POATE!!!Mergem mai departe.DOAMNE AJUTA!!!

de bobi la 11 iulie 2014 - 12:28

nu mereu trebuie sa asteptam ajutor de la altii!
mai trebuie sa si punem mana sa muncim si sa ne ajutam noi pe noi dupa cum putem dar probabil e mai usor sa stai cu mana intinsa si sa critici pe altii.

de nu conteaza la 11 iulie 2014 - 14:35

Oare ce onorariu lunar are un prefect in Romania?

de emil la 11 iulie 2014 - 18:19

Nemethi Peter, poți fi ce vrei. Vreau doar să te anunț că a fi băsist nu înseamnă a fi altceva decât comunist, ci dimpotrivă. băsescu a fost membru în ultimul guvern comunist (dăscălescu), băsescu avea legături cu securitatea și tot același personaj se poartă cu România în modul tipic al activistului de partid suficient și abuziv. Pe scurt, cine zice că dacă e băsist nu e comunist se înșeală. Amarnic. Regret situația fiicei dumneavoastră și vă împărtășesc suferința. Asta nu schimbă însă realitatea, anume că a fi băsist înseamnă a fi comunist, dar cu băsescu în locul lui Ceaușescu. Atât. În rest, sunteți liberi și să vă iluzionați că sunteți altceva decât niște susținători ai arbitrarului împotriva domniei legii. Deci în nici un fel democrați.

de Nemethi Peter la 11 iulie 2014 - 19:45

@ emil.Nu sunt Basist si nici nu ma intereseaza politica de loc.Dar atata stiu ca acesti politicieni care pe vremea epoci de aur,sau sters pe fund cu SFANTA CARTE ,,BIBLIA,acum cand sunt realesi in funtii de conducere,jura cu mana pe constitutia Romaniei si pe Sfanta Carte,andrumand pe DUMNEZEU,asa sa o ajute cum se tin de juramantul lor,iar dupa un timp scurt ,uita de popor,si de promisiunile facute.Asa ca vaaaai de capul nostru.

de sabin la 12 iulie 2014 - 08:14

pe emil petcu din primarie ?

Lasati un comentariu