Accident în Carei pe fondul neacordării de prioritate

• publicat la: 3 August 2014
Accident în Carei pe fondul neacordării de prioritate

La data de 02.08.2014, ora 17.13, în comuna Petrești, R. Zoltan de 35 ani, din localitatea Marghita, județul Bihor, conducând motocicleta marca Suzuki, pe fondul nepăstrării distanței corespunzătoare în mers, a intrat în coliziune cu autoturismul marca Volkswagen condus regulamentar de către L. Andrei de 31 ani din localitatea Tășnad, județul Satu Mare. În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a motociclistului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Cercetările în cauză continuă.

La data de 03.08.2014, ora 00. 50, la intersecția străzii Cimitirului cu strada Viilor din municipiul Carei, P. Zoltan de 35 ani, cetățean maghiar, conducând autoturismul marca Renault, pe fondul neacordării de prioritate, a intrat  în  coliziune  cu  autoturismul  marca Volkswagen condus regulamentar pe drum prioritar de către V. Alin de 35 ani din Carei.

În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoara a lui V. Alin și a numitei D. Erika de 25 ani pasageră în autoturismul Renault. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest. În cazul lui V. Alin rezultatul a fost negativ, iar la P. Zoltan a rezultat o îmbibație alcoolică de 0.25 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările în cauză continuă.

La data de 03.08.2014, în jurul orei 00.19, lucrătorii Biroului Rutier Carei l-au depistat în trafic pe DN 19 în comuna Petrești, pe S. Ștefan de 45 ani, din comuna Vetiș, județul Satu Mare, care a condus motocicleta marca MZ, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o alcoolemie de 0,13 mg/l alcool pur în aerul expirat. Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că persoana în cauză nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicul. S. Ștefan este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

 

Lasati un comentariu