Careian accidentat la Satu Mare

• publicat la: 7 August 2014
Careian accidentat la Satu Mare

In data  de 06.08.2014, orele 09. 30 , pe strada Careiului, din municipiul Satu Mare, C. Vasile de 74 ani, din Satu Mare, conducând autoturismul marca Dacia Logan , pe fondul neacordării priorității de trecere, a accidentat ușor  un tânăr de 26 ani din  Carei, care s-a angajat în traversarea străzii, pe trecerea de pietoni, marcată si semnalizată  corespunzător, la culoarea verde a semaforului electric.

Conducătorul auto au fost testat cu aparatul alcooltest , rezultatul fiind negativ.

Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Carei în colaborare cu lucrătorii D.I.P.I., în cadrul unei acțiuni organizate pe linia combaterii faptelor la regimul infactiunilor prevăzute de codul fiscal, au depistat în trafic, pe raza municipiului Carei, un microbus cu remorca,  aparținând unei firme care efectuează curse regulate de transport persoane dinspre Baia Mare înspre Arad și tranzitează județul Satu Mare. În urma verificării remorcii, în care se aflau depozitate bagajele călătorilor, a fost descoperită cantitatea de 150 litri  pălincă, care a fost ridicată în vederea confiscării și stabilirii provenienței și a documentelor legale de transport.

În cauză cercetările continuă.

Ieri, 6 august a.c., polițiștii Birolui Investigații Criminale Carei, în urma verificărilor si investigațiilor efectuate, l-au prins și identificat pe C. Ludovic, de 42 ani din Carei, ca fiind autorul a 5 furturi din societăți comerciale, cauze rămase inițial cu  autori necunoscuți. Față de acesta a fost luata măsura reținerii pe o perioada de 24 ore ,urmând ca în cursul zilei de azi, 07 august 2014, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei.

In cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţiştii rutieri în vederea diminuării riscului rutier şi impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate  156 sancţiuni contravenţionale în valoare  de  14.000  lei.

În vederea menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au aplicat   43   sancţiuni contravenţionale în valoare totală  de  11.780  lei.

Lasati un comentariu