Poliţia ne informează…

• publicat la: 12 august 2014
Poliţia ne informează…

In data de 11 august a.c., în cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţiştii rutieri în vederea diminuării riscului rutier şi impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate  219 sancţiuni contravenţionale în valoare  de 19.420  lei.

Printre cei sancţionaţi se numără 19 biciclişti,  8 căruţaşi, 13 pietoni, 52 conducători auto care nu respectat regimul legal de viteză, 35 care nu au folosit centura de siguranţă, 20 care nu aveau documentele asupra lor,  18 care conduceau autovehicule ce prezentau defecţiuni tehnice, 4 pentru lipsa inspecţiei tehnice periodice pentu autovehculul ce-l conduceau,  12 pentru opriri sau staţionări în zone interzise.

De asemenea, 5 şoferi au rămas fără permis de conducere, dintre care 2 pentru conducerea cu o viteză  mai mare cu 50 km/h faţă de limita legală, 2 pentru neacordare de prioritate și 1 pentru neanuntarea la unitatea de poliție, în termen de 48 ore, implicarea intr-un eveniment rutier.

Ieri, 11 august a.c., C. David, de 42 ani, din Halmeu, a fost depistat în trafic de către polițiștii rutieri în timp ce conducea un autoturim marca VW, pe DN1 C, între localitățile Apa și Iojib, cu o viteză de 167 km/h. Susnumitului i s-a reținut permisul de conducere pe o perioadă de 90 zile.

În vederea menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au aplicat  28  sancţiuni contravenţionale în valoare totală  de  7.900  lei.

Lasati un comentariu