Program AugustFest 7-10 august 2014

• publicat la: 6 August 2014
Program AugustFest  7-10 august 2014

Seria manifestărilor artistice în cadrul celei de-a șaptea ediții a Festivalului August Fest 7 de la Carei continuă cu alte programe variate și foarte atractive. În cele ce urmează vă prezentăm programul pentru perioada 7-10 august 2014:

Joi, 7 August, ora 20.00 – SCENA FESTIVALULUI (Parcul Dendrologic)

Gala Dansului Careian – spectacol de dans modern, sportiv și de societate cu formațiile Magic Dance (Centrul Cultural), Club Dance (Clubul Elevilor) și Lead & Follow. Instructori: Raluca Păvăluc, Cătălina Curceanu și Bagosi Zoltán

ÎN CAZ DE VREME NEFAVORABILĂ, SEARA DE DANS SE AMÂNĂ! (nu poate fi organizată în Sala Cavalerilor)

Vineri, 8 August, ora 20.30 – SCENA FESTIVALULUI (Parcul Dendrologic)

Seară de Jazz – Concert extraordinar susținut de Harry Tavitian – pian (Constanța) & Cserey Csaba – percuție (Satu Mare).

HARRY TAVITIAN , pianist de originea armeană, conform „International Herald Tribune”, …este cel mai important jazzman român contemporan.

Absolvent al Academiei de Muzică din București, În 1974 participă la prima ediție a Festivalului de Jazz de la Sibiu, si cântă în jam-session cu Richard Oschanitzky la patru mâini. Harry Tavitian a susținut concerte și a participat la festivaluri importante în România, Rusia, Lituania, Franța, Italia, Germania, Bulgaria, Portugalia, Republica Moldova, Iugoslavia, Polonia, Scoția, Ungaria, Grecia, Turcia, Olanda, SUA, Armenia (ca invitat personal al președintelui Armeniei), Slovacia, Elveția, Cehia, Austria, Slovenia. A colaborat în cei 30 de ani de activitate cu numeroși jazzmani români și străini. Cserey Csaba este unul dintre cei mai apreciați percuționiști din România.

În caz de vreme nefavorabilă spectacolul se va desfășura în Sala Cavalerilor din Castelul Károlyi, caz în care accesul publicului se va face în limita locurilor disponibile.

Sâmbătă, 9 August, ora 18.30 – SCENA FESTIVALULUI (Parcul Dendrologic)

Seară de folclor internațional Ansamblurile: Kud ”Dany Vidonyec” din Moravid – Croația, Parapacs din Tornala – Slovacia, Szivárvány din Demecser – Ungaria, Ceatăra, Rote Rose – Centrul Cultural Carei și grupul de dans german „Lustige Schwaben” din Carei.

ÎN CAZ DE VREME NEFAVORABILĂ SPECTACOLUL SE ANULEAZĂ! (nu poate fi organizat în Sala Cavalerilor)

Duminică, 10 August, ora 20.00 – SCENA FESTIVALULUI (Parcul Dendrologic)

Seară de operetă – șlagăre de operetă, canțonete și musicaluri în limba română, maghiară, germană, italiană și engleză

cu Tuzson Hajnalka – soprană (Debrecen), Tasnádi Melinda – soprană (Oradea), Tasnádi Ferencz – basbariton (Oradea), Varkucs Róbert – tenor (Oradea), Nagy Timea (Gheorgheni) – soprană, Jecu Georgiana (Cluj Napoca) – soprană, Cormoş Viktória (Cluj Napoca) – soprană, acompaniați de Thurzó Zoltán (Oradea) – pian.

În caz de vreme nefavorabilă spectacolul se va desfășura în Sala Cavalerilor din Castelul Károlyi, caz în care accesul publicului se va face în limita locurilor disponibile.

Organizatorii își rezervă dreptul de a face modificări în program.

Lasati un comentariu