Administraţia pieţei vine cu soluţii.Dialogul şi colaborarea rezolvă problemele

• publicat la: 19 septembrie 2014
Administraţia pieţei vine cu soluţii.Dialogul şi colaborarea rezolvă problemele

Comercianţii nemultumiţi de la Piaţa din Carei au fost chemaţi astăzi de dimineaţă în biroul administratoarei pieţei pentru a li se oferi câteva mese pe care sa isi  expună produsele pentru vânzare.

Nici nu am mai solicitat informaţii legate de modul în care peste noapte au fost găsite cele câteva  tarabe.  Important e că începe să se infiripe un dialog între conducere şi comercianţi.  Chiar dacă pentru aceasta a fost nevoie ca viceprimarul să trimită oamenii la doamna Ciută şi apoi să fie consemnată derularea evenimentelor în Buletin de Carei.

Ne manifestăm disponibilitatea şi pentru colaborarea cu Direcţia de învăţământ şi sănătate din cadrul primăriei Carei,director Varna Levente, pentru identificarea de soluţii care să ducă la remedierea situaţiei dezastruoase în care învaţă copii de la Şcoala Gimnazială ,,Vasile Lucaciu’’.

Suntem convinşi că se pot  restaura şi geamurile  ce rezistă cu stoicism de un secol. E nevoie doar de aceiasi bunăvoinţă care a fost manifestată pentru ca in timp record ,clădirea părăginită a fostei Scoli generale nr.4 să fie renovată  în timp record si la standarde europene.

geam actual scoala Vasile Lucaciu

geamuri scoala transformată în 2 luni în gradiniţă cu limba de predare maghiara

redacţia

comentarii

de miki la 19 septembrie 2014 - 19:50

cei din primarie pentru de primesc salar daca cei de la ziar rezolva problemele?
daca nu s-ar ocupa cu traficul de tugari war avea timp si de problemele la careieni1

de Horia Mărieș la 22 septembrie 2014 - 04:29

Din presa de ziare:

„În vreme ce tot mai mulţi comercianţi ambulanţi care îşi câştigă existenţa din vânzarea unor produse industriale în târguri şi pieţe, iată că Direcţia Sanitar veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor – DSVSA Satu Mare anunţă că târgurile rămân închise până pe 5 octombrie.”

Ăstia iar au uitat că există și Municipiui Carei. Apropo, târgul de vechituri din Carei, are oare avizul de fumcționare din partea DSVSA Satu Mare? Sau are numai aviz de la „Comisia de Circulație Haotică Carei”?

de szabi la 23 septembrie 2014 - 23:18

buletin de carei rezolva ce nu sunt in stare cei platiti din banul public!
a ajuns director in primaria carei un extremist care defileaza noaptea cu torte in cimitir si ia salar de director cu 2 angajati ca pe vremea comunistilor cand erau doi cu sapa si trei cu mapa

Lasati un comentariu