Protest inedit la Timişoara împotriva poluării

• publicat la: 7 septembrie 2014
Protest inedit la Timişoara împotriva poluării

O soprană din Timisoara, Diana Pap, a fost protagonista unui protest inedit, in faţa fabricii de anvelope Continental, criticată de timişoreni că poluează oraşul.

Diana Pap s-a fotografiat nud in faţa fabricii, cu o mască de gaze pe faţă si un trandafir roşu in mână, arata Mediafax.

Soprana a postat fotografia pe pagina sa de Facebook, sub denumirea „Arta urbană”. Gestul a stârnit numeroase comentarii, unele de apreciere, altele critice. Artista a vrut sa traga astfel un semnal de alarma in legatura cu poluarea generata de fabrica de anvelope in Timisoara.

Foarte multi timisoreni care locuiesc in nordul orasului, in apropiere de fabrică, au depus de-a lungul timpului plângeri la primărie in legătură cu mirosul insuportabil de cauciuc.

Edilul din Timisoara,Nicolae Robu, a declarat că reprezentantii companiei i-au prezentat recent o serie de măsuri pentru reducerea poluării.

„Compania Continental a prezentat un plan de masuri, de investitii, pentru reducerea acelui miros. Termenul de implementare este de un an si jumătate.  Anul viitor ar trebui să  vedem rezultatele”, a lămurit Robu.

In urmă cu câteva luni, soprana a protestat intr-un mod la fel de ciudat faţă de mizeria din oras. Ea si-a dat pantalonii jos si s-a asezat pe un wc lăsat pe stradă, apoi a postat fotografia pe Facebook.

Lasati un comentariu