Accidente rutiere

• publicat la: 31 October 2014
Accidente rutiere

 

Joi  dimineaţă poliţiştii rutieri careieni au intervenit la faţa locului la un eveniment rutier produs pe DN 19, în afara localităţii Moftinu Mic, din judeţul Satu Mare. Petru L., de 40 de ani a condus autoutilitara marca Volkswagen, iar pe fondul nepăstrării distanţei corespunzătoare în mers, a întrat în coliziune cu autoturismul marca Opel care circula regulamentar în faţa sa, condus de Csaba L. şi care în urma impactului a fost proiectat la rândul său în autoturismul marca Fiat , care era condus regulamentar de Tamas T., având  aceiaşi direcţie de mers.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a unei femei în vârstă de 78 de ani pasageră în autoturismul marca Opel.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative.

Ieri, în jurul orei 18.50 pe strada Rodnei din municipiul Satu Mare a avut loc un accident rutier. Poliţiştii Biroului Rutier s-au deplasat la faţa locului  şi au stabilit că Irina H., în vârstă de 25 de ani,  a condus autotursimul marca Opel , iar pe fondul neacordării priorităţii de trecere a accidentat uşor , o pensionară , de 64 de ani, care în calitate de pieton, era angajată în traversarea străzii prin loc marcat şi semnalizat corespunzător.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.  În ambele cazuri se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Infracţiuni de furt

La data de 30 octombrie 2014 ora 15.45 poliţiştii Secţiei Beltiug au fost sesizaţi de către Dorina P. despre faptul că în timp ce se afla la domiciliul părinţilor în localitatea Homorodu de Jos , concubinul său,  i-ar fi sustras  suma 1000 euro.

Oamenii legii au reuşit după aproximativ o oră  de la momentul sesizării, prinderea  tânărului în vârstă de 25 de ani, pe raza localităţii Sâi, din judeţul Satu Mare. Asupra sa a fiind găsită suma 985 euro, bani pe care acesta i-ar fi sustras reclamantei.

Se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

Poliţiştii din Ardud au prins ieri în flagrant un bărbat, în vârstă de 68 de ani, care sustrăgea struguri din parcela cultivată cu viţă de vie care aparţinea unei  societăţi comerciale din localitate. Cantitatea de 40 kg struguri a fost ridicată şi predată reprezentanţilor societăţii comerciale, prejudiciul cauzat fiind astfel recuperat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Persoanele implicate sunt cercetate în stare de libertate.

În cadrul acţiunilor desfăşurate  joi  pe raza municipiului şi a  judeţului Satu Mare  pentru reducerea riscului rutier  şi pentru prevenirea evenimentelor  rutiere 13 conducători  au rămas fără permisele  de conducerea. Acestea au fost reţinute pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor, consum de alcool şi depăşiri neregulamentare. De asemenea au fost aplicate  259  contravenţii  în valoare de 24300 lei.

 

Lasati un comentariu