Recital de muzică şi poezie. Lansare DVD „Dintr-un vis de floare albastră”

• publicat la: 6 octombrie 2014
Recital de muzică şi poezie. Lansare DVD „Dintr-un vis de floare albastră”

 Luni, 6 octombrie 2014, începând cu ora 18.00 în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din municipiul Carei a avut loc recitalul de muzică și poezie intitulat Dintr-un vis de floare albastră”,regasit pe DVD-ul cu acelasi nume. Evenimentul a reprezentat lansarea acestui DVD,cu ocazia  Zilei Mondiale a Educației.

    Programul a cuprins cântece pe versuri de Mihai Eminescu ,precum și un recital de poezie din creația lui Mihai Eminescu, Ioan Es. Pop, Lucian Blaga, Adrian Păunescu, Matei Vişniec.
    Au interpretat: prof. Vlad Paşca, Patricia Borbely, Oana Andrada Spanci, Sergiu Fogaş, fondul muzical aparținându-i profesorului Lőrincz Szilveszter. Prezentatorul evenimentului a fost Adrian Ștefănuți. 
   Organizatorul evenimentului au fost Liceul Teoretic Carei cu sprijinul Direcției de Cultură a Municipiului Carei.
.
.
.      Regia recitalului ca și a DVD-ului amintit au fost realizate de prof. Adrian Țineghe.
      La finalul evenimentului au fost oferite diplome de onoare si premii din partea sponsorului S.C. Sampax S.R.L. Satu Mare, celor implicati in proiect. Diplomele au fost înmânate de către directorul Liceului Teoretic Carei, domnul Zsido Sandor.
.
.
.
Realizatorii evenimentului au mai primit o diplomă și din partea Asociațiunii Astra, Despărțământul Carei, reprezentată de doamna Daniela Ciută.

Lasati un comentariu