Careiul la Târgul de Turism al României – Bucureşti 2014

• publicat la: 7 November 2014
Careiul la Târgul de Turism al României – Bucureşti 2014
 În perioada 13-16 noiembrie, la București va avea loc ediția de toamnă a Târgului de turism al României, unde pentru prima dată, Careiul va fi prezent cu un stand propriu.
  • Astfel, cei care vor vizita standul municipiului nostru vor primi informații despre principalele puncte de atracție turistică ale orașului (Castelul Károlyi, Monumentul Ostașului Român, Bisericile, Parcul Dendrologic, etc), posibilitățile de petrecere a timpului liber (Ștrandul termal, Manejul, manifestările cultural-artistice), spații de cazare și alte locuri de vizitat din împrejurimi.
Vor fi promovate și rute turistice care să ofere vizitarea și altor localități precum Tășnad, Negrești Oaș, Satu Mare.
În același timp vor fi oferite agențiilor de turism informații pentru alcătuirea pachetelor turistice pentru anul viitor, dorindu-se includerea municipiului Carei în cât mai multe rute turistice, fie care conduc spre Țara Oașului sau Maramureș, Țara Moților ori Secuime sau chiar pentru turiști care își petrec concediul în Ungaria. Pe tot parcursul evenimentului vor fi distribuite materiale promoționale și va fi promovat site-ul visitcarei.ro.
sursa : Directia de Cultura Carei

Lasati un comentariu