Concurs pentru posturi la primăria Carei

• publicat la: 4 noiembrie 2014
Concurs pentru posturi la primăria Carei

Primăria Carei scoate la concurs posturile de secretar al UAT Carei şi cel de director economic.

Pe site-ul Agentiei Nationale a Funcţionarilor publici a apărut din data de 24 octombrie 2014 anunţul si condiţiiile de desfăşurare a acestor concursuri.aici

Concursul se va desfasura la sediul Institutiei Prefectului.in data de 24 noiembrie 2014,de la ora 10. Din comisie vor face parte si persoane din conducerea primariei Carei.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.
– studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor economice;
-vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 3 ani;

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune în termen de 20 zile de la data publicării în Monitorul Oficial, partea a III-a, la sediul Instituţiei Prefectului – judeţul Satu Mare.

Postul de secretar a devenit liber în urma pensionării doamnei Sroth Clara.Conducerea primăriei a decis ca acesta să fie scos la concurs deşi    exista şi opţiunea de promovare a unei persoane din interiorul instituţiei.

Administraţia careiană a decis că  e nevoie şi de un director  executiv  în cadrul Direcţiei Economice ce apare în Organigrama aprobată în mai 2012.  Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici,prin preşedintele Andras Szakal,cu rang de Secretar de Stat în acea perioadă,a acordat  în data de 7 mai 2012 aviz favorabil  Primăriei Carei  pentru mărirea organigramei aparatului de specialitate a Primarului.

La serviciul de Contabilitate din primărie sunt  10 angajaţi iar primarul  mai are un consilier personal angajat ( pensionar)   pe probleme economice.

Ministerul Administraţiei si Internelor prin ANAF,prin  modificarea organigramei Primăriei Carei,din data de 7 mai 2012,a aprobat 12   funcţiile publice de  conducere la primăria Carei    iar funcţii  contractuale de conducere  în număr de  17.

Potrivit documentelor,totalul funcţiilor publice in institutia primăriei se ridică la  213.

redactia

comentarii

de Horia Mărieș la 4 noiembrie 2014 - 18:22

Dar un arhitect șef al orașului NU VĂ TREBUIE ??????

Vă convine ca un cioban din Susul Asaujului să decidă mereu, doar de capul lui, cum vor mușchii lui și cei doi neuroni pe care-i are în poblemele legate de urbanism, prezente și viitoare în Carei?

Aud?

de emil la 4 noiembrie 2014 - 19:21

Evident, nu trebuie! Arhitectura Asuajului e suficient de inspiratoare pentru deciziile din domeniul urbanismului.

de cosmin la 5 noiembrie 2014 - 08:50

concurs pe naiba ca doar se stie ca nevasta directorului de la tehnologic a iesit la incalzire si omu comunistilor de la piscolt isi arunca in lupta nevasta.
posturi pentru neveste trebuia sa scrieiti la titlu si nu concurs pentru posturi

de fecske la 5 noiembrie 2014 - 11:48

nu mai ai loc in primarie de neamurile tuliopanilor…startul l-a dat primaru care a angajat in primarie ginerele si apoi au inceput si ceilalti sa isi aduca neamurile si uite asa acum famiglionu se intareste!
ceva conflict de interese domnu primar nu aveti cu angajarea ginerelui????
si directoru de la directia de sanatate a bagat nevasta la spital si numa acolo poti pune stampila pe acte daca iti trebe ceva psiho….si careienii platesc darile pentru ca neamurile tulipanilor sa stea la cald pe posturi bine platite..munciti careieni si iar munciti ca vesnica voastra pomenire va fi in ceruri de popii ortodocsi care il sustin pe presedintele maghiar al udmrului.
noua nu ne mai trebuie asa un sarpe veninos!

de ionel la 5 noiembrie 2014 - 22:18

In atentia DNA si Agentiei nationale a functionarilor publici !!!! Acest concurs va fi fraudat!!!!

de Horia Mărieș la 5 noiembrie 2014 - 22:26

@ionel la 5 November 2014 – 22:18

Eu unul nici nu mă așteptam la altceva, decât la exact ce ziceți Dvs. Concurs care va fi fraudat.
Fiindcă așa este „obiceiul casei”. Adică al Primăriei Municipiului Carei. Vezi adminsitratorul parcului, ăla care stă prin seră.
Dar. Și există un dar.
Eu nu cunosc detalii.
Dacă nu cunosc detalii, aș vrea să le aflu de la Dvs.
Care sunt suspiciunile rezonabile care v-au condus să afirmați (cu patru semne de exclamație: !!!!) că acest concurs va fi fraudat?
Ce probe, ce dovezi, ce informații dețineți? Nu vreau în nici un caz să fac pe polițistul, pe procurorul cu dvs.
Sunt doar curios.

de ionel la 6 noiembrie 2014 - 09:04

DAR, … si iarasi dar, ….din surse, cum zic ziaristii, circula un zvon in judetul nostru, cum ca pentru acest post de conducere, se lupta doi pretendenti:
1. Pila primarului, actualul consilier juridic: o anumita doamna Demian,
2. Pila prefectului de Satu Mare: nu oarecare domn sau doamna
In alta ordine de idei, cum se explica faptul ca acest concurs este organizat de Prefectura la Satu Mare si nu de ANAFP la Bucuresti?, cum de altfel prevede si legea ? Cum se explica tematica atat de sumara pentru o functie de conducere atat de imortanta ? DOAR 4 LEGI ???
Ptr cei curiosi: se poate face o comparatie intre acest anunt de concurs cu anunturi similare organizate in aceeasi perioada in tara, pe siteul ANAFP.:)

de pila la 6 noiembrie 2014 - 10:13

stai linistit ca primarii nu sustin o romanca la asa post din primarie…sau doar provocati valuri ca sa amagiti lumea.
concursul e ca sa scape de romani nu sa ii mai si avanseze./fotbalistu face alergie si la cuvantul roman!

de HOROR la 6 noiembrie 2014 - 12:20

Sa le fie rusine !!!!!Nu mai termina odata cu PILELE !!!Altii trebuie sa paraseasca orasul,tara si familia pentru un loc de munca,sa manance si ei o paine.Si mai asteapta sa fie VOTATI ..??? Sa nu mai auzim de ei,ca ni se face rau !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Vai si amar !!!!!!!!

de Horia Mărieș la 6 noiembrie 2014 - 12:32

@ionel la 6 November 2014 – 09:04

Merci mult pentru info.

Foarte corect modul in care ați pus problema, inclusiv dpdv juridic.
Ar fi bine să se știe și la Primăria Mun. Carei că unde-i lege, nu-i tocmelă.
Din păcate, în Carei est numai covăceală (pot dovedi oricând cu înscrisuri), legea o face primasul, ca în Vestul sălbatic.
Sau mai abitir ca acolo. Ulciorul insă nu merge de multe ori la apă, sau la ANI, sau la DNA.

de svabul la 6 noiembrie 2014 - 12:52

cand vrei sa scapi de cineva ori il avansezi ori il lauzi.
pentru ca avansarea e mai mult decat poate sa suporte primerii,de aceasta data incep cu laudele si cu insinuarile ca pila primarului..la fel fac si cu iohanis care a spus ca nu face cu nimeni alianta si acum sar pe el ca il sustine unu si altu numai ca sa face jocurile lui tonta komunista!
oricum pentru posturile din primaria se vre numai magyar ca sa le apere lor jocurile murdare cu banii orasului!

de panseluta la 6 noiembrie 2014 - 12:58

ionele tata esti rosu ca focu din iad!!!!
ati pregatit o adel a voastra cosmetizata si vreti sa scapati de concurenta cu comentarii academice!1 la gara cu voi ca mirositi mai ceva ca o crasma!!!!!!

de mister la 3 decembrie 2014 - 19:49

cand vad ca se da examen pentru diferite posturi la primarie,ma apuca nervii si mi se intoarce stomacul de greata ce imi este de tot ce tine de acest subiect(examen),din proprie experienta vorbesc,toate examenele sunt doarde fatada(mi-am incercat si eu norocul ,mi s-a spus din surse sigure cine va ocupa postul pentru care am dat examen,dar eu nu am crezut pana nu m-am convins si am vazut cand persoana a predat lucrarea…doua randuri…si a ocupat postul…primaria incompetentilor tulipani…dar pana cand?

Lasati un comentariu