Delapidare la Apaserv Satu Mare

• publicat la: 7 noiembrie 2014
Delapidare la Apaserv Satu Mare

Procurorii sătmăreni efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni de săvârşire a unor infracţiuni de delapidare în dauna societăţii Apaserv. Consilierul juridic Daciana Filip ar fi ridicat din conturile societăţii, prin casierie, 200.000 de lei, motivând că ar fi vorba despre taxe de timbru pentru procesele în care a reprezentat Apaserv.

UPDATE Judecătoria Satu Mare a dispus ca Daciana Filip să fie arestată la domiciliu.

UPDATE

Percheziţia a fost făcută acasă la consilierul juridic al operatorului regional de apă potabilă şi canalizare Apaserv Satu Mare, Daciana Filip, acuzată că a delapidat societatea cu suma de 200.000 de lei, motivând că ar fi vorba despre taxe de timbru pentru procesele în care a reprezentat societatea. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni de săvârşire, în perioada 2013-2104, a unor infracţiuni de delapidare în dauna societăţii Apaserv Satu Mare.

Prim procurorul Florin Dorin Betea informează că, în cursul zilei de ieri, ca urmare a obţinerii tuturor autorizărilor legale de la instanţa competentă, a fost efectuată o percheziţie la domiciliul unei persoane fizice din Satu Mare.În cauză procurorii au beneficiat de sprijinul de specialitate al Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Satu Mare.

sursa adevarul.ro

comentarii

de Horia Mărieș la 7 noiembrie 2014 - 20:23

Nu pot să cred! La APASERV, delapidare?
Cu taxe judiciare de timbru?
Nu poate fi adevărat!
Nu poate avea loc nici un fel de delapidare într-un mediu atât sănătos, atât de cinstit și atât de elevat unde până nu de mult membri în CA erau aproape toți primarii din județul SM, ca de exemplu vedetele primate Coica, Kovacs, Fedorca (singura care a scapat).
Inconjurat de atâția șfinți membri în CA este păcat să furi, te bate Cel de Sus, te afurisesc preasfințiții.
A riscat enorm jurista aia.
Sunt convins că doar din prostie, sunt convins că are studiile în drept făcute la Goldiș.
Pe pariu.

de Horia Mărieș la 8 noiembrie 2014 - 07:28

Percheziții la APASERV Satu MARE. Acuzații de DELAPIDARE – Vocea Transilvaniei.

http://www.voceatransilvaniei.ro/perchezitii-acasa-la-daciana-filip-consilierul-juridic-al-apaserv-cercetata-pentru-delapidare/

În plus, eu sunt convins că directorul Apaserv, bănuiesc că-i ăla din poză, nici aghiazmă n-a băut, nici urmă de taxă judiciară de timbru n-a văzut, nici usturoi n-a mâncat, nici gură nu-i miroase, nici apă ca_cafeaua nu bea de la robinet și nici n-o cumoaște intim pe jurista bo(l)ondă. El este un alt sfânt (PSD-ist?) de pe lumea asta. El cu apele, cu conductele, Ionuț Oneț cu canalele, cu peștii și cu peștioaicele.

Lasati un comentariu