Invitaţie la dezbateri pe calea undelor: „Prânzul de Duminică”

• publicat la: 20 noiembrie 2014
Invitaţie la dezbateri pe calea undelor: „Prânzul de Duminică”

 

Invitatul emisiunii Prânzul de Duminică de la Radio Transilvania Carei ,din data de  23 noiembrie 2014 va fi consilierul local Ilie Ciută,preşedintele PNL Carei.

Activitatea acestuia din cadrul Consiliului Local va fi făcută cunoscută  în cadrul emisiunii de duminică,moderată de către Doina Măceşan.

Consilierul local a adresat la rândul lui  invitaţia de a participa împreună cu el la emisiune şi jurnaliştilor Szasz Lorant şi Ciprian Bâtea de la cotidianul judeţean Gazeta de Nord-Vest.

Emisiunea va fi difuzată duminică 23 noiembrie 2014,de la ora 14,00,pe frecvenţa pe 95,2FM si online;www.rtcarei.co.uk.

 redacţia

comentarii

de Vasi la 20 noiembrie 2014 - 20:37

Va fi o emisiune interesanta ! D-nul.Ciuta intotdeauna a avut o prestatie de nota 10 si la alte emisiuni.Abia asteptam ziua de duminica si ora 14.00

de pe fata la 21 noiembrie 2014 - 09:20

Si! Au acceptat invitatia?
Lorand e un las. Cipri se dezice adesea de el insa tot de seful lui e vorba asa ca. Sunt la fel!!!!!
Puse lucrurile cap la cap, cei doi sunt protagonistii unui ziar care dezinformeaza, defaimeaza si isi permit sa scrie orice despre oricine. Iar de termenii, comparatiile si epitetele folosite de dansii……….

Ei cred ca sunt haiosi cand defapt sunt gretosi!

Recomandarea este sa nu citim acest ziar ca sa nu ne dezinformam. Lorand si Batea si-au pierdut credibilitatea cum si ziarul l-au adus la acelasi statut. Pacat ca-s careieni.

de Horia Mărieș la 21 noiembrie 2014 - 14:22

Apropo de emisiuni, de interviuri de pe la radio, de la TV, etc.

Iată-l mai întâi pe acesta:

http://youtu.be/_k8PwgtCQyE

Urmează un interviu similar, pe exact aceeași temă, dar cu primașul Eugen Kovács Jenö.
Vă rugăm să aveți răbdare până cãnd se va publica, să-l vizionați muszaly și pe acela, fiindcă altfel: nici nu știți ce mult veți pierde!

de HOROR la 21 noiembrie 2014 - 14:55

Se pare ca inafara de Consilierul Ciuta,nimeni nu se incumeta sa mai vorbeasca
cu locuitorii,ca probabil nu au nimic de spus.Tac ca si la sedintele de Consiliu,ei se exprima doar prin ridicare de maini.Da se pare ca vine bumerangu in 2016,asa cum a venit acum la prezidentiale.Oamenii sau desteptat nu-i mai poti aburii cu povesti nemuritoare.

de Horia Mărieș la 21 noiembrie 2014 - 18:36

„Veste bună pentru careieni! Primarul municipiului Carei, Kovacs Eugen, susţine că centura va fi asfaltată în întregime până în luna mai a anului viitor.”

Vestea este bună.

Dar ce treabă are primașul Kovacs cu „centura”, în afară de obiceiul de a se lăuda mereu, cu cea mai mare nesimțire și neobrăzare posibilă cu realizările altora?

Te pomenești că o fi agățat o parașută pe „centură”, i-a povestit isprava asta lui Ciprian Bâtea, iar ăla a înțeles că trebuie să-l laude pe primaș în ziarul clientului DNA Oradea, Mircea Govor.

Lasati un comentariu