Iohannis câştigă ZDROBITOR la Carei şi în împrejurimi

• publicat la: 16 noiembrie 2014
Iohannis câştigă  ZDROBITOR la Carei şi în împrejurimi

Victorie la scor a candidatului ACL la CAREI in ciuda manevrelor de aducere a numerosi votanti cu masini  din tabara socialdemocratilor! Prezenţă record la urne în CAREI,aproape  11.000 de votanţi!

Candidatul ACL  a OBTINUT LA CAREI–-7.386  de voturi fata de 3.411 cat a reusit sa adune PSD,cu toate masinutele mobilizate….

Eforturile disperate ale finului primarului Kovacs,director la un cotidian  judetean ,de a convinge satmarenii  sa voteze cu Victor Ponta numai pentru ca nasul  a avut o intelegere cu Liviu Dragnea,au fost sortite esecului. Dupa 25 de ani de democratie mai mult sau mai puţin bine înţeleasă,electoratul a evoluat de la stadiul de pisicuţ si a dovedit că stie să ia şi singur hotărâri.

Vremurile in care electoratul captiv al lui Kovacs se incolona frumos pentru a merge la vot si a vota cu persoana desemnata de formatiunea condusa de el ,au apus. Alegerile de duminica 16 noiembrie sunt un nou inceput,de scuturare a populatiei in mare parte dezavantajata din punct de vedere finaciar,de sub  „aripa protectoare’ a baronilor locali.

In Capleni,satul unui fost liberal,actual traseist,candidatul Iohannis a obtinut 511 voturi fata de 28 ale aliantei PSD-PLR.

La nivelul municipiului Carei,rezultatele sunt zdrobitoare de-a dreptul pentru candidatul PSD.

La sectia de la Liceul Barnutiu,fieful UDMR,candidatul Iohannis a obtinut 584 de voturi fata de 244 ale PSD .

la sectia 86,Iohannis are 736 voturi iar PSD 314

La Foieni,Iohannis a obtinut 723 voturi fata de 50 ale candidatului PSD.

La Lucaceni,ACL-250,PSD-373

La Tiream,ACL-416,PSD-213

La Tasnad,ACL-2935, PSD-1789

La Negresti Oas,ACL-54%,PSD -46%

Daniela Ciută

comentarii

de afara la 17 noiembrie 2014 - 00:38

cine ma-sa e kovacs si keizer ca sa si bata joc de careieni???
iar a bagat o pe maneca falimentatorul de firme kovacs si lajos!
de maine primeste de la dragnea cele 2 milioane promise si deja cheltuite in avans de cei doi mafioti.
nici ai vostri nu va mai vor sobolanilor!
un analfabet si un datornic!

de ioska la 17 noiembrie 2014 - 00:41

unde sunt afisele de la fdg cu iohanis domnule keizer?

cum va cunosc de oportunist veti lipi toata noapte afise la sediu ca sa spuneti ca le-ati avut de frica sa nu va taie iohanis de pe lista de membrii!!!!
rusine svabilor vopsiti carora le este rusine de natia lor..la CAREI AU LUCRAT ROMANII PENTRU CAMPANIA LUI IOAHANIIS CA SVABII SE RUSINAU SA NU II VADA UDMRISTII LUI PRIMARU…

de Horia Mărieș la 17 noiembrie 2014 - 06:13

Interesant.

Deși primarul Careiului, UDMRistul Kovács Jenö a predicat peste tot că el va îl susține pe Ponta fiindcă cică Dragnea i-ar fi dat recent 2,2 milioane de lei pomană electorală pentru finalizarea lucrârilor la Szarvas Fogadău sau aiurea, comunitatea maghiară careiană, întrunită într-un grup inchis de pe facebook, numit „N&K I love you” reprezentată plenar de Stefan Gnandt (pictorul), Veress Anna (nepoata de grăjdar), Fülöp Csaba, etc., își însușește fără nici o rușine laurii victoriei lui Johannis.

Nu știam că municipiul Carei este împânzit de farisei, de cei cu două fețe, de unii care linf, sug, doar de acolo de unde le convine și unde le este doar lor bine.

Kovács bácsi, zi cinstit: NU TE-AI SIMȚIT de loc TRĂDAT ieri ÎN CAREI de toți ai tăi? În afară de cigisek. Aud?

de Veress Anna la 17 noiembrie 2014 - 07:51

Hm, bunicul meu era potcovar, cu diploma de „lópatkoló gyógykovács”, obtinuta in Budapesta, cu trei ani de ucenicie in renumita fabrica de trasuri „Kölber” din Budapesta, dupa care era potcovarul in ferma „Klára” (major) a contelui Károlyi Pista ( gróf ) si om de incredere al administratorului Kekécs (intező) Dovezile sunt diploma, poze din fabrica Kölber cu el, jurnalul lui si scrisorile trimise acasa. Astea cu exactitatea unei nepoate cu diploma de fizica.

de Omul liber la 17 noiembrie 2014 - 08:26

E un semn intradevar. In ciuda tuturor iesirilor publice ale primarului Kovacs, majoritatea maghiarilor au iesit si au votat Iohannis. Felicitari frati unguri pentru asta, cum felicitari celor ce l-au sustinut pe fata si fara echivoc pe Iohannis. E vorba evident de PNL si PDL Carei!

Dupa o buna vreme in care romanii si ungurii nu au fost masiv deacord in vre-un vot, iata ca de data asta a mers. Si asta in ciuda lui Kovacs.

Am demostrat cu totii unitate pentru tara.
P.S. Unguri si Romani : Romani si Unguri in final, tot frati suntem daca e sa ne asemanam!

de Horia Mărieș la 17 noiembrie 2014 - 08:55

@Veress Anna la 17 November 2014 – 07:51

Îmi cer mii de scuze, distinsă doamnă. Fac rectificarea cuvenită.

Rog pe toți cei care vor mai citi postarea mea de mai sus, ca în loc de „Veress Anna (nepoata de grăjdar)” să citească „Veress Anna (nepoata de potcovar), cu diplomă de fizică”.

Ați folosit cândva in viață diploma aia de fizică, Doamnă?

de Horia Mărieș la 17 noiembrie 2014 - 09:22

P.S.

Puteți cumva acum, după ce l-ați votat, contrar voinței și sfaturilor primașului Kovács Jenö, să precizați, dar tot așa, CU EXACTITATEA UNEI NEPOATE CU DIPLOMĂ DE FIZICĂ” cine sunt cei 28 de membri fondatori ai Asociației EQUUS a cărei președinte sunteți? Am eu o curiozitate morbidă, și anume să citesc această listă, dar scrisă de mânuță Dvs.

Pe de altă parte puteți cumva să precizați, dar tot așa, CU EXACTITATEA UNEI NEPOATE CU DIPLOMĂ DE FIZICĂ” când și cum, pe baza cărei hotărâri a Consiliului Local al Primăriei Municipiului Care, manejul renovat recent pe fonduri europene, a fost botezat „Manejul EQUUS”, așa cum apare pe afișele Festivalului SPOT? Încerc eu un răspuns, înainte de a-l afla pe al Dvs.:

– „Fiindcă Hm, bunicul dvs meu era potcovar, cu diploma de “lópatkoló gyógykovács”, obtinuta in Budapesta, cu trei ani de ucenicie in renumita fabrica de trasuri “Kölber” din Budapesta, dupa care era potcovarul in ferma “Klára” (major) a contelui Károlyi Pista ( gróf ) si om de incredere al administratorului Kekécs (intező)”

Dar s-ar putea să greșesc, fiindcă ori a cui nepoată ați fi dvs. stiu foarte bine că nu vi se cuvine Manejul, acesta fiind și azi, în înscrisurile din Cartea Funciară Carei, în proprietatea Statului Român si poate doar cu drept de administrate, Consiliul Local al Municipiului Carei. Atenție mare la ce am scris, ca să nu vă simțiți cumva jignită din nou. N-am scris în administrarea lui Bekö Tamás si nici in administrarea lui Kovács Jenö, prietenii dvs.

de iobag la 17 noiembrie 2014 - 09:23

daca sunteti potcovar fizician doamna veresss de ce sunhteti recuta pe statul de plata de la primarie?
de ce luati bani necuveniti si de ce v-ati ascuns in campania pentru iohanis? de ce nu ati iesit impreuna cu liberalii care iparteau fluturase si discutau cu oamenii de pe strada fara frica de a fi huiduiti? va sacundeti mereu in grajd si aveti pretentia ca vi se cuvin banii orasului adunati din contribuitia noastra .Atitudine tipic kovacista si keizerista doamna fariseu!

de careian la 17 noiembrie 2014 - 09:28

Felicitari domnule Ciuta pentru implicare si pentru ca nu ati abdicat de la principii nici atunci cand ati fost inconjurat de tot felul de presiuni politice!!!\Ati demonstrat pentru cine mai avea dubii ca sunteti o persoana verticala care nu se abate de la drumul sau. Ar putea lua exemplu si svabii care s-au rusinat sa iasa si sa isi sustina conationalul.pentru ei a fost mai important coltul de paine oferit de kovacs si gaska din care face parte si calareata nepoata de potcovar .

de liberal la 17 noiembrie 2014 - 09:52

FORTA LIBERALII CAREIENI!!!!
AM DAT TARII PRESEDINTELE ATUNCI CAND TOTI NE VEDEAU INGROPATI.
TOTUL E SA ITI PASTRAZI CREDINTA!
FORTA LIBERALII CAREIENI!!!!!

de Vlad la 17 noiembrie 2014 - 09:54

liberali au avut o campanie frumoasa si decenta pentru care merita felicitati. sunt singurii din oras care respecta omul si nu functia.
singurii care au coloana in consiliul local.,

de erik la 17 noiembrie 2014 - 10:40

gnand si veress sunt mari si tari pe banii publici din carei dar unde au fost cand liberalii au facut campanie pentru iohannis?
unde au postat ca …ei voteaza cu iohannis????
a marha mindig marha marad

de eliza la 17 noiembrie 2014 - 11:08

nu poti sa minti la infinit si sa te astepti sa si fii iubit>
votul careienilor a demonstrat ca domnul ciuta e aproape de fiecare careian indsiferent de etnie si pentru cei care baga mana in pusculita orasului e mare necaz. oamenii normali din carei au vazut cum se desfasoara sedintele de consiliu si cum domnul ciuta se ocupa de protejarea banului public tocat de cei doi primari.
nu udemeristii l/au votat pe iohannis ci maghiarii care gasesc la domnu ciuta mereu usa deschisa iar pe cea de la primarie inchisa!
stim ca veres aniko e pupila lui kovacs ca doar el a dat grajdurile pentru ea in 1996 cand era primar de la noua democratie de nord vest si tot cu keizer amestecau rahatul si atunci.

de penelist la 17 noiembrie 2014 - 12:54

presedintele pnl a ajuns presedintele romaniei si cu asta am spus totul!
restul sunt vomaturile lui kovaciu si fotbalistu ratat fara valoare umana!

de caraian la 17 noiembrie 2014 - 14:08

singurii care au facut campanie pentru IOHANNIS AU FOST CEI DE LA ACL CAREI.
CA APAR ACUM LAUDATORII SI OPORTUNISTII SI MANCATORII DE BALEGAR E CEVA SPECIFIC CELOR CARE ISI POSTEAZA PE TE MIRI UNDE FRUSTRARILE DAR SIGUR NU AU FOST PRIN ORAS CA SA FACA CAMPANIE PENTRU PRESEDINTELE ACTUAL AL ROMANIEI.

de cristian la 17 noiembrie 2014 - 14:56

la balul unirii cu presedintele udmr carei primarul kovacs a intrat la separeu la discutii cu doctorul agronom si cu actorul de filmexxx sa faca scenarii pentru dirijarea maghiarilor catre ponta si dragnea cel cu care au avut o intelegere de 2,2 milioane de lei.
ce tupeu pe maghiarii din carei sa nu asculte de indemnurile primarului kovacs de a vota ponta presedinte si de a nu intarii liberalii lui ciuta! si sa mai dea si din banii careienilor pentru articolele finului de cununie..mai ceva ca mafia siciliana!

de Horia Mărieș la 17 noiembrie 2014 - 15:32

Am auzit la locul faptei ca vineri seara urma să aibă loc un bal în Vrajă, dar mi s-a vrăjit că va fi un bal tradițional la Carei și anume balul de „Lăsat secului”. Nu mi s-a explicat prea bine de unde vine obieceiul dar m-am documentat și eu cât am putut.

„Lăsatul secului de carne, în creștinism e una din cele două lăsaturi are secului, și anume ziua sau zilele de frupt tocmai înainte de intrarea în păresimi. În riturile apusene, precum și în unele dintre riturile răsăritene, lăsatul secului de brânză și lăsatul secului de carne au loc deodată, marțea înainte de miercurea cenușii, care e ziua de intrare în post. În ritul bizantin primul lăsat al secului are loc cu o săptămână înaintea celui de-al doilea. Potrivit liturgistului Badea Cireșanu, expresia „lăsatul secului” s-ar fi format printr-o aglutinare, de la „lăsatul seculului”, adică renunțarea la lume, în sens religios. În limba italiană, termenul folosit e «carnavale», adică „adio carne”, din acel moment incepand Postul Pastelui. Potrivit tipicelor bisericești, se renunță la carne în duminica izgonirii lui Adam, duminică precedată de o săptămână, săptămâna cărnii, în care se mănâncă produse de carne în fiecare zi. În această săptămână nu se face liturghie miercurea și vinerea. Renunțarea la carne e strâns legată în asceză de renunțarea la sărbătoriri. De aici lăsatul secului a fost asociat cu o sărbătoare înainte de intrarea în post, de unde carnavalul.”

Nici după documentare n-am devenit mai cult, n-am inteles prea bine ce are secul cu Careiul.
Stiu bine doar ce are Secu cu Careiului.

Oricum, aflu acum din cele scrise mai sus că balul lui Secu a avut de-a face cu intâlnirea Unirea-Kovaciul. Sincer, asta chiar că mi se pare una contra-naturii, adică pe la separeuri și pe la spate. Știam de Unirea ca de ceva naționalist românesc. Nu este o crimă, dar nu-mi place. Știam de Kovacs ca de unul din exponenții naționalismului maghiar pe plan local. Nu este o crimă, dar nu-mi place. Și atunci încep să înțeleg!

Păi dacă Vadim Tudor și-a dat mãna cu Kelemen Hunor ca să susțină la alegerile prezidențiale in turul II pe pSD-istul Ponta, de ce să fie pe la spate o întelegere preelectorală turului II, dar tot contra-naturii, între naționalistul Kovacs și nationalista Unire?
Poate au pus la punct renovarea monumentului Crăișorului Munților. Mai știi? De la gay nu știi la ce să te aștepți.

de kira la 17 noiembrie 2014 - 16:56

felicitari pentru liberalii careieni care au stitut sa se mobilizeze si sa arate ca sunt o echipa!
cea mai frumoasa campanie a fost a liberalilor!
sunt bucuroasa ca avem presedinte pe domnul iohanis!

de Pavel la 17 noiembrie 2014 - 17:20

va pup liberalilor pentru scor si pentru campanie!!!
mare suparare la tabara lui jeno si lajos care nu au crezut ca govorica nu le va tine spatele sa poate ei linistit sa sifoneze bani cu cei de la marghitra si dominou…ce de drumuri mai bateau ei pe la tiganiu cu lovele prin buzunare si tot dejaba…romicii tot cu neamtu au votat da au luat numa banii de la ei si sa mai zivca cineva ca nu is destepti!
ce mai valoare are loicica traseistul de srviciu de la fdg carei

de Paul la 17 noiembrie 2014 - 21:37

O sa vedem ce va face Iohannis pentru Carei, ca sunt tare curios, probabil ca nimic, nici macar nu a venit in campanie pe la noi, dar ma rog, unii se excita doar vazandu-l la tv, e si asta dreptul lor.

Era sa uit, Horia Maries, omule tu ai grave probleme, du-te si te trateaza, toata ziua iti pierzi timpul cu comentariile tale impertinente si jignitoare, jignesti la orice comentariu, esti cumva din sula de grof? si noi suntem pe tarlaua lu ma-ta si noi nu stim?

de toma la 17 noiembrie 2014 - 22:07

da bine ma finule andrei ca te dai de paul acuma dupa ce nasu tau primar se face de ras prin oras ca nu mai asculta udemeristii de el..ati facut CAMPANIE PT PONTA VICTOR SI ATI LUAT-O IN BARBA URAT DE TOT ASA CA DUTE FRATICA SI TE TRATEAZA PANA NU TE DUC AIA CU DUBA

de Vinga la 17 noiembrie 2014 - 22:08

radicalii udemeristi votanti ponta vin cu slagarul ce a facut pt carei de parca ei ar avea din ce trai daca nu ar baga mana dupa fondurile primarie.

bine liberalii!!!
traiasca presedintele IOHANNIS!!!!

de lucian la 17 noiembrie 2014 - 22:25

lasati pontacii sa moara pe limba lor ca astia ce is fara banii de la guvern colectati din taxele si impozitele platite de noi toti?
avem un primar cu retinere pe salar pentru datoriile neplatite la bugetul de stat si care circula cu masina cumparata din banii fundatiei de turism pe care de 2 ani nu vrea sa o inscriptioneze ca sa nu se vada ca si familia lui circula cu ea!
balul secului nu a fost cu noroc pt complotistii aliati pesedeiudemerei

de Horia Maries la 17 noiembrie 2014 - 22:30

@Paul la 17 November 2014 – 21:37

Ce te aia pe matale grija pentru ce fac eu in timpul meu liber?

Esti cumva „pontator” pe la UDMR-ul Carei? Ala care tine socoteala celor facute de altii?

Esti avocatul celor pe care „i-am jignit”?
Sau te-am jignit cumva, candva pe dumneata?

Daca nu, de ce te bagi ca musca in dosul calului?

Daca cineva se simte jignit de cele scrise de mine, n-are decat sa ma combata, aici pe la comentarii, cu argumente si semnand, evident, textul repectiv, ca sa stiu su eu cu ce destept am de-a face, nu asa cum faci matale care te ascunzi ca un las jegos imputit dupa un „alias” si faci pe okos-ul, care te pitesti dupa o porecla, dupa un pseudonim.

Nu, nu sunt din sula de grof, (te-am citat, bai pulica) si nici nu mi-ar fi placut sa fiu. Nu, voi nu sunteti de pe tarlaua mamei mele, fiindca mama mea nu mai are tarla, a decedat de doi ani, lucru pe care vi-l doresc sincer sa vi se intample si dumneavoastra.

de mimi la 17 noiembrie 2014 - 22:42

apoi parliti de grofi care au venit la carei erau imbracati de la caritas duopa cum mirosea dupa ei.au mancat si au beut pe banii careienilor ca niste pirliti scapatati’nj au stiut nicioadata sa se intretina singuri si mereu au umblat dupa ceva ce le poate pica in poale.
nici macar oamenii de rand nu au avut acces la grofi de parca se credeau pe vremea iobagilor care se tineau peafara..si din poze se vede cat de multi au fost interesati de ei..marika si gyongyke si asa nu au putut intra asa ca ce sa te dai mare scula pe bascula hinule paul? iti faci reclama pe la comentarii de la buletinu de carai? sunteti in recesiune?

de Paul la 17 noiembrie 2014 - 23:21

Imi pare rau pt. mama matale (expresia mea nu era directa, nu personal cu dansa, a fost doar un mod de exprimare, uzual), dar nu stiu cum poti dori acest lucru unui semen al tau, ce sa mai vorbesc asa te invata papa al tau, probabil. Eu stiu un lucru, Dumnezeu nu asculta pe oricine, si vezi ce doresti, ca poate patesti matale,(nu mor caii cand vor javrele-vorba aceea), eu il respect pana si pe gunoier daca ma respecta, insa matale cataloghezi omul dupa haina pe care o poarta, nu e frumos ce faci in timpul liber.
Asa ca ce sa mai, oricum pretenasii d-tale sterg mesajele care nu va convin matale si camarilei, eu intorc obrazul ca Hristos, tu faci ce faca papa tau, eu nu dau inapoi o palma, te las in plata Domnului, orice pasare pe piuitul ei piere si cel ce sapa groapa altuia cade el primul in ea. Ca iti dau proverbe din popor toate ziua, prin care iti arat nemernicia si modul de gandire inferior.
Dumnezeu nu o sa dea delete dincolo, la judecata, vorbelor si gandurilor tale, omule rau ce esti.

Asa ca urusl trece si javrele latra, eu am trecut mai departe, ghici cine ramane sa latre……….

de Paul la 17 noiembrie 2014 - 23:24

Si citarea se realizeaza cu ghilimele, domnule cult, care esti…………

de Horia Mărieș la 17 noiembrie 2014 - 23:59

PaulicăZisPulică, dar nume și prenume nu ai, vitéz huszár?
Íti place să faci pe deșteptul doar arunci cãnd ești pitit prin șanțuri, ca un boschetar anonim oarecare?

De acord însa cu @Paul de la ora 23:24

Așa,este.Citarea se realizează cu ghilimele, SuperCultule, profesore!
Din păcate, mai există și typing mistakes.
Pe care mi le asum. Promit să nu le mai fac, ca să nu îi mai zgârie pe intectualii ca matale, la ochi.

Și apropo: De religia matale, probabil reformată, eu nu m-am legat!

Te sfătuiesc și pe matale să nu mai faci niciodată greșeala asta.
Fiindcă s-ar putea să te înjur neaoș, de biserica măti, chiar dacă sunt un cult. Ez nagyon bisztos.

de Horia Mărieș la 18 noiembrie 2014 - 00:07

Între noi fie vorba, am auzit de un Paul prin Carei. Pe care eu unul îl respect pentru tot ce face in teatru.
Matale esti, cumva? Sper din suflet că nu.
Nu de alta, dar n-am obiceiul să mă contrazic cu puști care (încă mai) umblă in pantaloni scurți.
Este mult mai bine ca să ne vedem fiecare de treaba lui.
Na Szia.

de Horia Mărieș la 18 noiembrie 2014 - 00:22

Încă mai aștept lista aia, cea cu cei 28 membri fondatori ai Asociației EQUUS, în frunte cu Beko Tamas și Kovacs Jeno, care să fie postată, aici la comentarii, „CU EXACTITATEA UNEI NEPOATE CU DIPLOMĂ DE FIZICĂ”, de președinta asociației respective.

Sau vă este rușine, acum, după votul de duminică, stimată doamnă, de numele celor care se află pe lista aia a membrilor fondatori?

Sau v-a pierit deodată piuitul, așa brusc și vi s-a impus cumva de la Önkormányzat să faceți „ciocul mic”?
V-a pierit curajul? Sau aveți curaj să postați numai in „grupuri închise”?

PS E bine acum cu ghilimelele, @Paul? Da? Merci.

de Paulpt horica la 18 noiembrie 2014 - 21:12

Horia Maries, da-mi voie sa iti demonstrez ca esti neam de sluga, cu un argument, simplu, la obiect: un om liber niciodata nu poarta invidie fata de un semen al sau si niciodata nu ii doreste raul, doar un sclav si neam de sluga poate face asta, si bonus pt. mataluta: sa stii tu de la mine, „reformatul”, ca, citez intelepciunea poporului roman, pe care tu fiind unit cu roma, l-ai tradat, : „glasul magarului nu suie pana la cer”. Si da e bine, cu ghilimele, dom’le!

de Horia Mărieș la 18 noiembrie 2014 - 21:47

@Paul.

Da dom’le, așa o fi cum zici matale? Mă cunoști poate dintr-o viață anterioară.
Poate că sunt „neam de slugă”..
Sau iobag. Sau și mai bine: (Ț)i_o_bag!

Ești cumva și pastor? Fiindcă bați bine câmpii pe târâmul celor sfinte.

Îți propun un aranjament fair play.

1. Renunțăm reciproc la atacurile la persoană.
2. Ne semnăm fiecare comentariile, nu ne ascundem ca niște lepre lașe după un pseudonim oarecare, când Andrei, cãnd Paul când P(a)ulică.
3. Tratăm doar teme legate de orașul Carei, ca de exemplu: modul în care s-au licitat, adjudecat, executat, plătit principalele contracte finanțate din fonduri europene, sub administrația Kovács (Castel, Parc Dendrologic, Manej, Seră, Cazarmă, Teatru și Centrul Cultural, str 1 Decembrie 1918, Cartiere MV1 și MV2.)
4. Discutăm mai pe larg afacerea personală a primașului, cea numită numită Szarvas Fogado – noua Primărie.
5. Discutăm mai ín amănunt afacerea dubioasă, mafiotă, penală a grupului infracțional organizat – RMDSZ, format din 28 de membri fondatori, pusă la punct de nepoata de potcovar, Veress Anna, sub paravanul Asociației EQUUS.

Accepți provocarea mea P(a)ulică? Ai destul sânge în instalație, vorba primarului Oprescu?

Dacă nu, atunci du-te matale drept în biserica măti și scrie doar la nagykaroly de pe domeniul ro sau la GN-V.
Lasă-ne taică-pastor în plata Domnului, să nu mai auzim de loc, pe aici, pe la BdeC, de țăcănelile matale!

de Paulpt horica la 18 noiembrie 2014 - 22:07

Stiu ca esti pe un stat de plata (mai special sa zic asa), dar stii desigur ca si altii te (vegheaza).

de vocea la 18 noiembrie 2014 - 22:25

vezi p.lica ca va asteapta dubele la bihor…alea vegheate si vargate

de Horia Mărieș la 19 noiembrie 2014 - 02:26

@P(a)ulică

E clar, n-ai sânge în instalație. Nici mintea nu te ajută. Ești penibil.
Lasă-ne! Mută-te la nagyk.ro, la Cafeneaua Culturală, la N&V sau la GN-V.
Nu ne mai polua.

Sigur că sunt pe un stat de plată. Ca toată lumea.
Îmi intră lunar pensia în cont.

de jenica la 19 noiembrie 2014 - 17:40

vrem si filmuletul cu fetitele lui buju luate direct de pe bancile scolii si initiate …..

de libiandrei la 19 noiembrie 2014 - 18:31

baiiii andrei…sa dai tu filmulet cu aliatii vostri????? iar tradati??? ati facut deja plinul si mirositi alta prada????tipic udmristtttt

de Horia Mărieș la 22 noiembrie 2014 - 09:58

de Horia Mărieș la 22 November 2014 – 09:56

O fi el mãndru, Ponta, de Dacia(na) lui, dar are locuri destul pe proaste la concertul Filarmonicii vieneze, pe la mijlocul sălii.

N-o fi avut money destui pentru lojă sau pentru bilete de VIP, i-a cheltuit in campania electorală.

de pontacu la 22 noiembrie 2014 - 10:05

o fi avand omu cu ce….ca noi am mers pe mana lui covaci si uite ce a iesit…..

de andrei la 22 noiembrie 2014 - 17:34

Horia Mărieș la 22 November 2014 – 09:58imi cer scuze pentu toate si va felicit pentru atitudine cred ca am gasit numitorul comun

Lasati un comentariu