Panglica tăiată- clădire neutilizabilă

• publicat la: 24 noiembrie 2014
Panglica tăiată- clădire neutilizabilă

Campania electorală recent încheiată  a fost plină de evenimente de tot felul dar de departe cele mai savuroase momente au fost oferite de primarul Kovacs  în încercarile sale de a influenţa electoratul în direcţia dorită de domnia sa.  Strădaniile de a îndemna  maghiarii din judet să îl voteze pe „mândru că e român Ponta„, au adus presedintelui PNL,Klaus Iohannis un procent de peste 65%.

Doar doi dintre candidaţii la prezidenţiale au fost primiţi la Carei în campanie electorală de către primarul Kovacs şi anume Victor Ponta si Kelemen Hunor.

Dacă Victor Ponta s-a aflat pentru a doua oară la Carei,Kelemen Hunor este un  oaspete mai umblat pe aceste meleaguri.

Fiind şi preşedintele său pe linie ierarhică de …era  să spun partid dar mi-am adus aminte că nu e încă înregistrat ca atare şi e doar o uniune  pe criterii etnice,primarul Kovacs a  repetat acelaşi scenariu ca în urmă cu doi ani,probabil fiind apreciat de  colegii săi.

Astfel,clădirea renovată a Casei de Cultură,clădire aflată în patrimoniul oraşului,a fost inaugurată doar în prezenţa oficialităţilor de etnie maghiară,prin tertipuri  ieftine  ce nu fac cinste unui primar de oraş multietnic!

Deşi convocatorul-invitaţie din 26 octombrie 2014 era pentru ora 17,00,primarul  şi-a adus colegii de uniune   cu un sfert de oră mai devreme,pentru a savura pe îndelete tăierea panglicii tricolore doar în limba maghiară. Casa de Cultură a municipiului Carei a fost inaugurată  în prezenţa fostului vicepremier al României,Kelemen Hunor, cu un program artistic exclusiv în  limba maghiară.

La o lună de la neinspiratul  eveniment organizat de primăria Carei,Casa de Cultură a municipiului Carei nu are rezolvata problema  încălzirii iar conectarea la curent electric a fost facuta acum 3 zile. Cercurile de activităţi au întreruptă activitatea,repetitii se fac prin ce sali sunt libere la castel si  iar toată lumea aşteaptă ca lucrările să fie finalizate înainte de venirea zăpezii. Executantul lucrarii de la Casa de Cultura este SC Marconst srl Marghita.

Situaţia reprezintă doar un alt  episod din ciclul “Noi muncim,noi nu gândim” de la primăria Carei care  nu intervine nici de aceasta data pentru a penaliza intarzierile  la  termenul de predare  .

 Daniela Ciută

comentarii

de veta la 24 noiembrie 2014 - 10:21

au fost ocupati sa faca gard spre tzigani si nu au avut timp sa cumpere cazanul de incalzire si nici bani ca au cheltuit pe campanie din ei…..

de Miki la 24 noiembrie 2014 - 12:57

deci e adevarat ca nevasta directorului de la agro candideaza de derector la primaria carei . gindele nu e si consilier udmr la judet??? are ceva datorii la el jenica si da posatul la nevasta??? oare are ceva studsii?? famiglia din primaria carei cresste pe zi ce trece

de jepu la 24 noiembrie 2014 - 15:26

bujorel si lorant s-au gasit de amici si tin pagina de scandal ca sa nu se vada ca mircica a zburat dupa tonta la dubai si crede ca scapa de dna!!!!
lasati minorele in pace bujoricilor si vedeti-va de sesu vostru ca jeno nu e in veci primar ca sa dea din banii orasului la gazeta lui mircea…saracu emil daca ar stii el ce a ajuns urmasul sesuit

de ghita la 24 noiembrie 2014 - 16:15

mai tineti minte cand lorant se pisa pe peretii de la siesta de beat ce era???/ inca de atunci umbla cu bujoricu ce corupea minorele de la liceul teoretic si el avea acasa copilu de 6 ani…da nevasta era buna ca avea parinti cu stare la capleni si avea din ce trai si el se tragea cu elevele de la teoretic……acu s-au gasit iar ca nasu jeno si lajos fotbalistu le plateste diurna ….ma lajos de ai recuperat datoriile de la lorant sau il duci si acum la ponyvas sa va veseliti cu fetitele????

de pt doamna Ciuta la 24 noiembrie 2014 - 21:14

Nu vreau sa tin parte nimanui, dar consider ca deja ati depasit limita normalitatii. Orice ati avea cu Lorant asta, nu ar trebui sa postati sau sa permiteti postarea comentariului scris de „jepu”. Un comentariu de prost gust. Nu are rost sa te legi de tatal cuiva, mai ales daca a si decedat. Din cate stiu, Lorant, chiar daca sare uneori calul, nu s/a legat niciodata de tatal, mama sau fiicele dumneavoastra. Putina decenta nu ar strica nici din partea dumneavoastra. In rest, spor la comentarii si injurii.

de szcs la 24 noiembrie 2014 - 21:33

Még szerencse, hogy ezek az alakok nem tudnak beleszólni a város vezetésébe.
Ciuta és társai tönkretennék ezt a várost.

de caraian la 24 noiembrie 2014 - 21:34

si noi care credeam ca nu recunoaste ca se urina pe peretii de la siesta pe cand era dependent de banii altora???
buna incercarea cu tata si umblatu la corasonu oamenilor cu texte de doi lei de parca cineva ar fi scris de tata lui da tine la alde sesisti ca el…sasule cum a fostla viena pe banii judetului cand erai manga pe scari? unde iti era decenta cand borai banii judetului??? are nasutu treaba cu doman ciuta si te plateste sa scrii de ea ca poate o apuca plinsu…da v-ati gasit omu….

de Nik la 24 noiembrie 2014 - 21:38

eu stiu ca tot el scria la careianul de tatal doamnei Ciuta desi era decedat si acum crede ca ne ia ochii cu texte lacrimogene ca sa nu vedem ca primarul inca mai are datorii la bugetul de stat si a impartit primaria in doua ca sa nu umble romanii pe gresia din noua primarie…..unde a pus in baie lui candelabre iar cei care platesc darile la oras trebuie sa mearga in spate la cazarma…sunteti jalnici..stim ca ati dat lucrariule din caretiere la firmal lui govorikastenograma cel cu biserica demolata de la scarioara.

de szucs la 24 noiembrie 2014 - 21:41

mai prosto szcs da greu este la tine sa scrie romaneste? ati distrus tot orasul cu furturile voastre si ne aruncati in fata cu pavajele cumparate de calitatea a 3 si platite de 3 ori pretul ca sa faceti voi case la ungaria!

de cipri la 24 noiembrie 2014 - 21:46

creatura aia care umbla mereu beata prin mlastini este din specia umana? are cumva si parinti sau nasul de la primarie tine loc de origine? ca sa vezsi cine vorbeste de decenta. un matolit cu un corupator de minore

de voicu la 25 noiembrie 2014 - 09:39

dna ar face bvine sa isi bage nasucu si pe la primarul kovacs si vicele lajos care in mandatele de primari au facut case prin ungaria si au trecut pe numle membrilor de familie puhoi de terenuri si proprietati;
ginerele primarului a fost angajat de cum a venit kovacs la primarie si baga in salar pe nevasta consilierului gindele care a fost contabila la iakab inainte si face concurs pentru sotul lui maxi si pentru jurnalistul de la nagykarily ramas pe dinafara la fonduri,,dupa ce pe boros il are angajat ca si consilier personal dar din 2008 nu a fost o ziu pe la serviciu;;curtea de conturi trimite pe consateanul din odoreu al lui kovacs in control ca sa nu cumva sa se aude la bucuresti de smenuielile lui kovacs cu banii careienilor sositi si de la UE. CE SE AUDE CU INTELEGEREA CU MARCONST PENTRU LUCRARILE DIN CAREI? CINE RIDICA COMISIOANELE DIN CAREI DUPA CE SE FAC PLATILE?

de andrei la 25 noiembrie 2014 - 09:43

draga gabi.s,te rog sa nu mai ma bati asa tare ca data trecuta ca am zacut o saptamana si promit sa nu mai scriu de tine si de afacerile tale cu transportul de la pesede.
o sa fac si pe capra daca vrei cand ne.o tragem ca la siesta dar ai grija la ochelarii mei ca sa nu patesc ca si cu galeata de balega de cal din fata de la primaria nasului.
multumesc.

Lasati un comentariu