Agresiune la Urziceni

• publicat la: 22 decembrie 2014
Agresiune la Urziceni

În cursul zilei de duminică poliţiştii de ordine publică sătmăreni au fost fost sesizaţi de către Arnold M. despre faptul că ar fi fost agresat. Din cercetările efectuate a rezultat faptul că  în timp ce se afla în incinta unui local situat pe raza municipiului Satu Mare, pe fondul consumului de alcool între reclamant şi Alin M. a intervenit un conflict spontan în timpul  căruia Alin M. i-ar fi aplicat o lovitură cu o sticlă în zona capului. Cercetările continuă în cauză.

Şi poliţiştii din Urziceni au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 de spre faptul că un localnic ar fi comis o agresiune. Din verificările efectuate la faţa locului  s-a stabilit că Alexandru E., pe fondul consumului de alcool i-ar fi aplicat mamei sale  mai multe lovituri cu palmele la nivelul feţei.

Persoana vătămată a refuzat transportarea la unitatea medical pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Agresorul nu se află la prima faptă de acest gen.

La  data de 21 decembrie a.c. poliţiştii au intervenit la faţa locului într-un caz de lovire. În urma cercetărilor s-a constatat că pe raza localităţii Medieş Vii 3 bărbaţi au consumat împreună băuturi alcoolice, iar la un moment dat între aceştia au apărut neînţelegeri care au degenerate, iar  Iosif B.  şi Miki C. i-ar fi aplicat lui Elek B. mai multe lovituri la nivelul corpului. Personalul medical al ambulanţei i-a acordat victimei primele îngrijiri medicale, aceasta refuzând deplasarea la Spitalul Judeţean Satu Mare.

În toate cazurile amintite anterior au fost întocmite dosare penale şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Persoanele sunt cercetate în stare de libertate.

                               Distrugere prin incendiere

Ieri, în jurul orei 20.00, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Secţiei Satu Mare au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112, de către un sătmărean despre faptul că la debaraua situată pe palierul său, pe care acesta o are în chirie, a izbucnit un incendiu. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii şi pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă”Someş”, după localizarea şi stingerea incendiului  s-a stabilit că acesta s-a produs din cauza unui scurtcircuit  la o instalaţie improvizată în incinta încăperii.În urma incendiului nu au rezultat victime omeneşti, doar pagube materiale.

În acest caz se efectuează cercetări privind infracţiunea de distrugere prin incendiere.

Poliţiştii din cadrul Biroului de Ordine Publică pentru mediul Urban din municipiul  Satu Mare au desfăşurat  duminică  o acţiune pe linia normelor de convieţuire socială fapte prevăzute de Legea 61/1991r şi combaterea infracţiunilor stradale, pe raza municipiului Satu Mare ocazie cu care au fost aplicate  contravenţii  în valoare de 8800 lei.

 

Lasati un comentariu