Cadouri pentru copiii de la Centrul Klaus Winter

• publicat la: 5 decembrie 2014
Cadouri pentru copiii de la Centrul Klaus Winter

Joi după masă,copii de la Centrul de integrare Klaus Winter din Carei,l-au primit cu multă bucurie pe Moşul încărcat cu jucării şi cadouri de sărbători.

Iniţiativa organizării manifestării cu caracter umanitar aparţine unui grup de studenţi inimoşi de la extensia de la Satu Mare a UBB Cluj Napoca,sectia de pedagogie,coordonator,prof.Végh Balázs Béla. Acestia au făcut o colectă cu tot felul de produse necesare copiilor si părinţilor acestora,ajutaţi fiind si de voluntari de la liceele  Hamm  Janos,Liceul Reformat,Şcoala Generală nr. 10 si Liceul Teoretic Carei.

Hompoth Maria,coordonatoarea Centrului Klaus Winter,a afirmat pentru Buletin de Carei că toată echipa de cadre didactice a pregătit din timp un program artistic pentru această zi,că cei mici sunt încântaţi de condiţiile de la acest centru şi îşi dau silinţa să înveţe  şi să se integreze în comunitate.

Colinde specifice au răsunat pentru a-l impresiona pe Moşul care a urmărit atent întregul program. Elevi din clasele gimnaziale au recitat şi au cântat din fluier,acompaniaţi la pian.

Piticii au fost cei mai nerăbdători,rostind  rapid versurile cu ochii la desaga plină a Moşului.

Complexul Klaus Winter a fost infiinţat în octombrie 2010,cu scopul de a ajuta copiii şi familiile rrome cu probleme sociale.

Lasati un comentariu