Cadouri pentru locatarii de la Centrul de îngrijire şi Asistenţă Socială „Alexandru”

• publicat la: 6 decembrie 2014
Cadouri pentru locatarii de la Centrul de îngrijire şi Asistenţă Socială „Alexandru”

Nu numai copii l-au aşteptat aseară cuminţi pe Moş Niocolae, ci şi locatarii Căminului de bătrâni din Carei cum mai este cunoscut Centrul de îngrijire şi Asistenţă Socială „Alexandru”.

Moşul a sosit puţin mai repede decât lăsarea întunericului,fiind  reprezentat de membrii Asociaţiei de Protecţie a Animalelor Puffi Carei. Preşedinta Asociaţiei, Maria Ardelean, a încropit cu mult drag câte un pacheţel pentru fiecare dintre locatarii centrului de asistenţă socială, la fel cum procedează în fiecare an.

Au fost întampinaţi de la intrare de conducerea centrului şi personalul medical, şi conduşi în fiecare cameră.O atenţie mai mare a fost acordată celor ce sunt ţintuiţi de boală la pat şi nu se pot deplasa.

Am venit cu mare drag la toţi cei de aici, pentru că suntem în ajun de sărbători iar de Moş Nicolae se fac daruri. Trebuie să ne gândim şi la cei nevoiaşi şi bătrâni, care au nevoie de prezenţa noastră mai mult decât de cadourile materiale. Chiar dacă noi reprezentăm o asociaţie de protecţie a animalelor, nu uităm în niciun an de semenii noştrii aflaţi la ananghie” a mentionat Maria Ardelean,presedinta Asociatiei Puffi.

Voluntarii care au făcut acest nobil gest sunt Alina Rusu, Molnar Emerik, Alexandrescu Sinica, Maria Orha, Margareta Kiralyi, Racz Anmaria, Dana Elek, Alexandra Pop şi Maria Ardelean, preşedinta Asociaţiei Puffi.

Îi invităm pe toţi cei cu suflet să facă un drum pe la căminul de bătrâni, să facă măcar o vizită pe lună la acest centru. Deşi au condiţii deosebite aici şi nu le lipseşte nimic din punct de vedere material şi medical,un surâs plin de bunăvoinţă şi din partea societăţii civile ajută mai mult decât multe medicamente. … Casa înseamnă extrem de mult pentru fiinţa umană, în special pentru bătrâni,iar cand acestia nu o mai au pe a lor proprie,se cuvine sa ii ajutam ca sa mai indulcim din amarul vietii lor singuratice.Nivelul de civilizatie al unei comunităţi reiese  si din grija pe care aceasta o acordă  celor aflaţi la nevoie independent de voinţa lor” a spus la sfârşitul vizitei,Maria Ardelean,preşedinta Asociaţiei Puffi Carei.

redacţia

Lasati un comentariu