Cupa Revelionului la a IV-a editie

• publicat la: 14 decembrie 2014
Cupa Revelionului la a IV-a editie

În perioada 27-28 decembrie, de la ora 9,00  va avea loc la Carei, în Sala de sport a Colegiului Tehnic Iuliu Maniu, cea de a patra ediție a Cupei Revelionului la trei sporturi: Handbal, Baschet și Fotbal în sală.

Înscrierile se pot face telefonic până în data de 22 decembrie 2014, persoane de contact Brém Árpád (tel. 0744525051) şi Tabi Zsolt (tel.0728883238). Echipa trebuie să aibă în componență 10 jucători și fiecare jucător trebuie  să petreacă pe teren cel puţin 3 minute în fiecare ramură sportivă.

Durata unui meci este de 12 minute. Taxa de participare este de 100 RON. Se pot înscrie persoane de peste 30 de ani.

Premiile vor consta în cupe și diplome.

Regulament:

Ramuri: handbal, fotbal şi baschet

Timp de joc: 12 minute, cu 5 minute de pauză –

Se pot face schimbări oricând, fiecare jucător trebuie să petreacă pe teren cel puţin 3 minute în fiecare ramură!

-Încălcarea regulii are consecinţă pierderea meciului.

– În cazul unei accidentări, echipa are dreptul de a înscrie un alt jucător la meciul următor, în schimb jucătorul accidentat numai are dreptul la joc! – Sancţiunile jucătorilor care încalcă o regulă, într-o măsură gravă: cartonaș galben, cartonaș roşu, eliminare pentru 2 minute, iar după cele 2 minute, numai un alt jucător are dreptul de a intra pe teren.

– O echipă poate să înscrie cel mult 10 jucători.

– Pe teren este obligatorie purtarea de pantofii de sport sau de sală.

– Echipele au obligaţia de a respecta datele de începere şi de a începe meciul următor după pauza de 5 minute, în caz contrar pierd meciul cu 6-0 (handbal), 3-0(fotbal) respectiv 12-0 (baschet)!

– Numai jucătorii şi antrenorii au dreptul să fie prezenți în incinta terenului de joc.

TOŢI PARTICIPANŢII LA CONCURS AU OBLIGAŢIA DE A RESPECTA REGULAMENTELE SĂLII DE SPORT!

Desfăşurarea concursului: Vor fi două grupe, în care meciurile se vor desfăşura în sistem de campionat. Cele 2 clasate pe locul secund în grupe vor juca pentru locurile 3 şi 4, iar câştigătoarele grupelor vor juca finala. Echipele clasate pe locurile 3 vor susţine lovituri de departajare în sistem 3-3-3 pentru clasarea pe locurile 5-6, iar echipele clasate pe locurile 4, în acelaşi sistem de lovituri de departajare.

Stabilirea clasamentului din grupe – punct obţinut (victorie 2 puncte, egal 1 punct) – rezultat unul împotriva altuia – diferenţă de goluri – mai multe goluri marcate – lovituri de departajare 3-3-3

redactia

comentarii

de doru la 17 decembrie 2014 - 10:12

de ce nu faceti turneu pe banii din bugetu de sport..????? si cereti o taxa de 100 r…asa ori cine poate sa organizeze un turn……si intrebare unde merg baniii din taxa p;atita de echipe…???? tovarasu brem si tabii…?????

de muzica la 18 decembrie 2014 - 08:20

Dorutule. Incearca sa organizezi TU un asemenea eveniment.Fara acea taxa.Dar sa vad ca faci ceva.De vorbit toti stiti sa vorbiti si sa criticati atunci cand cineva face ceva. Nimic nu va convine. Faceti VOI .De ce nu organizezi?

de ileana la 18 decembrie 2014 - 08:54

muzica are dreptate.
dorule ai dreptul sa ceri sa afli unde se duc banii dar inainte sa te interesezi si cat costa organizarea.
fa o cercetare si trimite la buletin sa citim si noi ce ai aflat despre aceasta manifestare.
pana atunci mai bine sa mergem si sa facem galerie pentru cei inscrisi si sa ne distram cu totii.

de o-doru la 18 decembrie 2014 - 16:35

Doru,tu nu esti cumva doru…poolyy?Fraier jegos si libidinos ce esti.Mereu comentezi la toate articolele indiferent de categorie,de parca ai fi ceva minte luminata,intunecat limitat ce esti…Frustratule,sigur dupa cum scrii ai vreo doua clase ca trenul si nu stii in ce directie e tara prostilor ca sa-ti gasesti si tu locul ca aici in Romania e greu pentru tine…

Lasati un comentariu