La Debrecen,reacţie suburbană a fanilor maghiari la intonarea imnului României!

• publicat la: 15 decembrie 2014
La Debrecen,reacţie suburbană a fanilor maghiari la intonarea imnului României!

Naţionala de handbal feminin a României a fost primită cu fluierături şi gesturi obscene din tribunele de la Debrecen de către ultraşii maghiari. Mai mult, tribuna a început să scandeze “ţiganii, ţiganii”, transmite gsp.ro.

Gazeta Sporturilor este singurul ziar de sport acreditat la Campionatul European din Ungaria, iar fotoreporterii GSP de la faţa locului au capturat o imagine cu gesturi oribile din tribune.

Naționala de handbal feminin a României a pierdut sâmbătă (13 decembrie) seara cu scorul de 19 la 20 în fața selecționatei Ungariei, în primul său meci din Grupa principală 1 a Campionatului European din Ungaria și Croația. Meciul s-a jucat  în  Fonix Arena din Debrecen .

Pentru România au marcat: Aneta Pîrvuț (1 gol), Cristina Neagu (8), Aurelia Brădeanu (3), Gabriela Perianu (2), Florina Chințoan (1), Laura Chiper (1), Georgiana Ciuciulete (1) și Daniela Băbeanu (2).

În cadrul celorlalte partide jucate sâmbătă, Danemarca a dispus cu 28-19 de Polonia, iar Norvegia a învins Spania cu 29-26. Norvegia este liderul clasamentului, cu 6 puncte, urmată de Spania (4), Ungaria (4), Danemarca (3), România (1) și Polonia (0).

România joacă următorul meci luni, 15 decembrie, în compania Spaniei, de la ora 17.00 (ora României).

comentarii

de Vasi la 15 decembrie 2014 - 09:31

Tigani si nesimtiti,fara buna crestere, tigani sunt ei.Dar toate astea se intampla datorita politicului,politicienilor care instiga la ura maghiarii si romanii pe care-i pot desigur.Cred ca sunt si oameni de etnie maghiara care sau saturat de toate mizeriile astea si incep sa-i sanctioneze pe cei care cred ca ei sunt buricul pamantului .

de Neti la 15 decembrie 2014 - 17:42

Nu vi se pare curios ca numai fata de noi romanii se manifesta in acest fel? Numai noi le-am dat atatea drepturi si normal ar fi ca din toata Europa pe noi , tara ,ca re chiar le-a dat drepturi, sa ne cinsteasca si sa ne respecte? Oare de ce fac exact pe dos? Pentru ca nu sunt capabili sa respecte ce au primit, deci daca nu le dai absolut nimic atunci meriti respect.Cui ii dai un deget iti ia toata mana si pentru ce …Degeaba se cred educati, atat la Bucuresti cand au venit ei la noi cat si la Debrecen aceeasi atitudine ,bravo natiunii maghiare frumoase exemplare cresteti!!!!!!!Sa nu spune-ti ca nu asta va caracterizeaza ca numai asemenea exemple dati pe oriunde mergeti .Ce invata DE LA VOI URMASII VOSTRII??

de augustin la 15 decembrie 2014 - 18:40

eu cred ca fiecare padure are si uscaturile ei deci cei din poza sunt doar cei necivilizati si lipsiti de educatie. fiecare popr are asemena exemplare deci si noi si ei si italienii si nemtii au uscaturile lor si nu trebuie generalizat fenomenul!

de Motul la 16 decembrie 2014 - 09:17

Are dreptate Neti, au primit tot ce au vrut si mai vreau pentru ca sunt nehaliti. Ar fi o ideie sa le luam ceva drept, ca sa se cuminteasca putin. Dar cei de la capitala nu au curajul, iar cei de la Budapesta le canta in struna.

Vasi, pana tu speri sa fie etnici maghiari care sa nu fie deacord, trece viata. Iar chiar daca ar fi asemenea persoane, trebuie sa exteriorizeze acest sentiment de condamnare, sa spuna public ce nu e bine, sa influenteze ungurii ca pot sa zica public daca nu sustin vre-o atitudine. Dar sunt lasi si se demoleaza ei pe ei prin tacere.

Sti ce Vasi, scrie-mi 3 oameni maghiari de cultura din Carei. Hai sa vezi ca nu au condamnat nici un derapaj al semenilor lor. Poi daca sunt partinitori, ce oameni de cultura mai sunt. Capisi…………..

Lasati un comentariu