Protest la Palatul Parlamentului pentru RCA

• publicat la: 2 December 2014
Protest la Palatul Parlamentului pentru RCA

Peste 700 de angajați ai service-urilor din țară protestează marți, de la ora 11,45, în fața Palatului Parlamentului, acuzând comportamentul protecționist pe care ASF îl practică față de companiile de asigurări, transmite Agerpres.

Protestatarii fluieră din vuvuzele și scandează lozinci precum : ”ASF, nu uita, RCA e șpaga ta!”, “Jos Mafia din asigurări”, “Jos ASF” și “Desființați cloaca ASF”.

“La acțiunea de protest de azi (marți — n. r.) participă peste 700 de reprezentanți ai Asociației Societăților de Service Auto Independente (ASSAI). Oamenii au venit cu autocarele din toată țara pentru a manifesta față de comportamentul protecționist pe care Autoritatea de Supraveghere Financiară îl practică față de companiile de asigurări. Noi cerem Parlamentului României să demită de urgență întreaga conducere a ASF, în frunte cu domnul Mișu Negrițoiu, desființarea ASF și înființarea unei noi instituții cu adevărat profesioniste, în care angajările să se facă pe criterii obiective. Nu în ultimul rând, solicităm adoptarea de urgență a Legii 400/2014, privind constituirea Corpului Experților și Evaluatorilor Tehnici Auto din România, proiect de lege care se află în prezent în dezbatere parlamentară”, a declarat președintele ASSAI, Cristian Muntean.

Acțiunea de protest din fața Palatului Parlamentului este programată să se încheie la ora 13,00, manifestanții urmând să se deplaseze în intervalul 13,00 — 14,00 către sediul ASF.

Organizatorii mitingului intenționează să organizeze și aici un protest de două ore, respectiv între orele 14,00 — 16,00.

sursa cotidianul.ro

Lasati un comentariu