Reacția PNL la atacul lui Ponta

• publicat la: 30 decembrie 2014
Reacția PNL  la atacul lui Ponta

Copreședintele PNL Alina Gorghiu îl acuză pe premierul Victor Ponta că este absent de fiecare dată când ceva dramatic se întâmplă în România, iar acum, când țara se află, din nou, sub zăpadă „are ca principală preocupare atacarea opoziției pe Facebook”.

Gorghiu îl critică pe Facebook pe liderul PSD după ce Ponta i-a atacat din nou pe liberali, tot pe Facebook, pe tema bugetului de stat.

„Domnul Ponta este absent de fiecare dată când ceva dramatic se întâmplă în România. Fie că este la o partidă de baschet, fie la o masă cu jurnaliștii, domnul Ponta pare preocupat doar de agenda personală, atunci când este nevoie de implicarea sa. Acum, când țara se află, din nou, sub zăpadă, domnul Ponta are ca principala preocupare atacarea opoziției pe facebook. Este o noutate. În spiritul sfaturilor transmise prin intermediul facebook chiar de către domnia sa, îi cer public, încă o dată, ca în aceste momente să fie reținut în activitatea politică și mai activ în îndeplinirea sarcinilor de serviciu. Nimic mai mult. Îi transmit acest lucru tot pe facebook deoarece sunt convinsă că este online la orice oră”, a scris Gorghiu pe pagina sa de Facebook.

Gorghiu îi amintește în acest contextul lui Ponta de ceea ce s-ar fi întâmplat în campania electrorală.

„Domnule Ponta, diferența între implicare și timpul pierdut cu replici neinspirate poate fi chiar diferența între a fi respectat sau disprețuit…dar sigur, experiența campaniei pentru prezidențiale este recentă, sigur că știți acest lucru”, mai spune șefa PNL în finalul postării sale.

Premierul Victor Ponta a postat luni seară pe Facebook o știre Agerpres care anunța că președintele Klaus Iohannis a promulgat bugetul de stat, reproșându-le în acest context din nou liberalilor că au atacat legea la Curtea Constituțională.

sursa cotidianul.ro

Lasati un comentariu