Un nou accident la Carei,tot pe Calea Mihai Viteazu

• publicat la: 9 decembrie 2014
Un nou accident la Carei,tot pe Calea Mihai Viteazu

In data de 08.12.2014, în jurul orei 14.30, pe str. Mihai Viteazul din mun. Carei a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea ușoară a unei persoane. B. ANCA , de 33 ani , din Baia Mare , in timp ce conducea autoturismul marca Fiat pe strada Mihai Viteazul, pe fondul nepăstrării distanței corespunzătoare a intrat in coliziune cu autoturismul marca Mercedes, care circula în fața sa,  condus de un bărbat de 46 ani, din Carei. In urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a conducatorului autoturismului Mercedes, care a fost transportat la Spitalul municipal Carei pentru efectuarea investigatiilor medicale.

Conducatorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative in ambele cazuri.

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au reușit identificarea și prinderea autorului tâlhăriei comisă  vineri 05 decembrie a.c., asupra unui bătrân in vârstă de 84 ani, din Carei, care se deplasa spre domiciliu, pe B-dul 25 Octombrie din municipiu.

Autorul faptei B. FRANCISC de 20 din Carei, recidivist, care  la data de 05.12.2014,  în jurul orelor 16:10,   i-a aplicat victimei  o lovitură în zona capului, iar după ce acesta a căzut la pământ, i-a sustras din buzunar suma de 230 lei pe care o avea asupra sa.

Susnumitul a fost reținut  pentru  24 de ore iar în cursul zilei de azi va fi prezentat Parchetului de pe lângă judecătoria Carei cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii Serviciului de Ordine Publică au reținut 5 persoane  în dosarul privind tăierile ilegale de arbori de pe raza comunei Certeze de către angajați ai unei societăți comerciale din Certeze.

În  cursul zilei de 08.12.2014,  în urma audierilor suspecților din dosar, au fost emise 5 Ordonante de reținere pentru 24 de ore față de  C. Vasile-senior de 55 ani, C. Ana de 50 ani,  administratorul societății, C. Vasile – junior de 27 ani,  toți din  com. Certeze, H.  Aurel, de 45 ani din Negresti Oas și M. Ioan de 30 ani din Huta Certeze .

Susnumitii au fost introdusi in arestul I.P.J. Satu Mare, iar in cursul zilei de 09.12.2014 vor fi prezentati instantei cu propunere de arestare preventiva.

În cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţiştii rutieri în vederea diminuării riscului rutier şi impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 75 sancţiuni contravenţionale în valoare  de  9.500  lei.

În vederea menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au aplicat  35  sancţiuni contravenţionale în valoare totală  de 1.000  lei.

Lasati un comentariu