Concurs pentru postul de consilier din cadrul Direcţiei Tehnice de la Primăria Carei

• publicat la: 15 ianuarie 2015
Concurs pentru postul de consilier din cadrul Direcţiei Tehnice de la Primăria Carei

La Avizierul Primăriei Carei a apărut un anunţ privind  organizarea unui concurs de recrutare  a unui  consilier I A pentru  Direcţia  Tehnica din cadrul Primariei Carei.

Conditiile generale de participare sunt reglementate prin Legea 188/1999,art.54.

Condiţiile  specifice de participare la acest concurs le reprezintă studiile superioare, de lungă durată în specializarea peisagistică.

Dosarele pentru concurs se pot depune la Serviciul de Resurse umane din primăria Carei  până în data de 22.01.2015,  la ora 16.00.

Examenul constă în:

–          -Selecţia dosarelor de înscriere, în termen de maximum 2 zile lucrătoare de la data expirării termenului de depunere a dosarelor

–          -Proba scrisă în data de 30.01.2015, ora 10.00

–          -Interviu în termen de maximum 4 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise.

Bibliografie:

Din Legea nr.215 din 23 aprilie 2001 (republicată) administraţiei publice locale:

CAP.II + Secţiunile 2 şi 3, CAP.III, CAP. IV, CAP.VII, CAP.XII.

-Ordonanţa de Urgenţă nr.34 din 19 aprilie 2006 (actualizată) privind atribuirea contractelor de achiziţie publică, a contractelor de concesiune de lucrări publice şi a contractelor de concesiune de servicii cu normele de aplicare aferente

-Legea nr.24 din 15 ianuarie 2007 (republicată) (actualizată) privind reglementarea şi administrarea spaţiilor verzi din intravilanul localităţilor)

Informaţii suplimentare se pot obţine obţine la sediul instituţiei, Serviciul Resurse Umane sau Serviciul Tehnic, Achiziţii Publice, Investiţii.

 

 

comentarii

de zolika la 15 ianuarie 2015 - 15:07

vor sa pune in curant contract de prestari servicii cu care este platita anamaria peisagista care planteaza puieti de castani bolnavi ca sa tot ruleze fonduri pentru cumparare de materiale arboricol!!!!

de Dani la 15 ianuarie 2015 - 19:54

Postul este „rezolvat” degeaba se prezinta la concurs oameni cu studii adecvate nu pot trece de plantatoarea sefa.

de Horia Mărieș la 15 ianuarie 2015 - 22:59

Primașul a relatat recent in presa aservită despre intenția unor investitori germani de a transforma dărăpanatele clădiri din incinta Parcului Dendrologic (este vorba de fosta clădire a slujitorilor grofilor și de fosta cladire ce a avut destinația de magazie de alimente) in restaurant și berărie.

Nu a vorbit incă nimic despre cuantumul ciubucului (mitei) care va ajunge in buzunarele lui dacă se va bate palma, nici despre modul în care se va desfășura afacerea, etc. Oricum știm că ce-i al primașului, e pus de o parte. Cine poate, oase roade.
Poate mai face Primăria Municipiului Carei o Societate cu Răspundere Limitată (numită „La Groful cu Bere”) care să se asocieze, care să fie partașă in afacere cu investitorii nemți și având 0,01% cotă parte din acțiuni. De asemenea, nu s-a dat incă publicității nici măcar o singură știre despre acordul (sau dezacordul) contesei Francisca privind această problemă. Acest lucru mă îngrijorează fiindcă este bine pe tot mapamondul faptul că fără acordul Franciscăi, nu se poate pune nimic in Parcul Dendrologic, nici măcar un bust de-al unui Rege al României.

Știți ceva? Nici nu mă mai interesează cât profit (bani negri) vor mai avea interlopii locali (evident, în afară de ce le intră deja în buzunare din afacerea total dubioasă și cu iz penal numită Asociația Equus + Manej + renovarea Grajdului, precum și din multe altele).

Decåt două clădiri dărăpănate, duhnitoare, focare de infecție, pe post de WC-uri publice neautorizate in incinta Parcului Dendrologic, mai bine un restaurant și o berărie.

Las să le renoveze nemții! În plus, nemții știu să facă bere bună. Cât dever vor avea nemții și cât de repede vor da faliment, având in vedere concurența foarte serioasă existentă deja pe piața careiană in ce privește restaurantele din centru, vom mai vedea.

Lasati un comentariu