Scăpări de gaz la Carei

• publicat la: 9 ianuarie 2015
Scăpări de gaz la Carei

După ce problema retelei  electrice a fost cârpită de bine de rău ca să functioneze până va fi timp favorabil începerii lucrărilor de înlocuire a cablurilor uzate ( conform promisiunii de includere in planul de investitii pe anul 2015), se pare ca trebuie verificată şi problema alimentării  cu  gaze la apartamentele de locuit.

Astăzi,în municipiul Carei, locatarii unui bloc  situat in P-ta 1 Mai au semnalat un puternic miros de gaze în preajma  apartamentului  lor. Echipajele de la secţia de Pompieri Carei şi de la E-On Gaz s-au deplasat la faţa locului pentru  a constata  cele afirmate de localnici.

In urma verificărilor, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Satu Mare, au fost constatate scăpări minore de gaz  la 2 dintre  contoarele montate în faţa usii apartamentelor unei scări de bloc din cartierul amintit.

Minore sau nu,scăpările de gaz rămân totusi scăpări de gaz,mai ales că orasul nostru este unul  racordat din 1997 la reteaua de gaz şi deci majoritatea localnicilor au pe lângă centralele termice pe gaz  sau convectoare si conducte de gaz ce alimentează aparatul de gătit. Se  impune deci o atentie sporită ,adică trebuiesc semnalate orice asemenea scăpări pentru a evita incidente neplăcute .

redactia

 

 

 

 

comentarii

de fane la 9 ianuarie 2015 - 14:57

ce mai urmeaza sa se mai intample?????

de Lorand la 9 ianuarie 2015 - 15:46

Oare nici de aceste aspecte nu stie Jenika??
Incep sa iasa la iveala fara sa se vrea multitudinile de probleme cu care se confrunta Feuda UdmR.
De data aceasta bine ca nu sa intimplat nimic,vedem ce ne rezerva viitorul.
Nu se mai scrie nimic de echipa de control de la Bucuresti,oare sa fie de vina vremea nefavorabila,sau au fost schimbate intre timp sarcinile??

de emil la 10 ianuarie 2015 - 19:18

Apa, curentul, gazul. Urmează aerul. Doar că pentru aer nu plătim cu bani. Sănătatea nu ne este foarte scumpă, de aceea plătim cu ea. Ce plătim? Poluarea de la Conti-Tech.

Lasati un comentariu