Teorie tulburătoare: Cutremurele din România, INDUSE artificial

• publicat la: 19 January 2015
Teorie tulburătoare: Cutremurele din România, INDUSE artificial

Cutremurele de suprafaţă din Vrancea şi trecerile bruşte, de la o zi la alta, de la 15 grade la plus 10 grade Celsius nu sunt fenomene naturale.

Acestea sunt efecte ale războiului geofizic pe care ruşii l-au declanşat în România, consideră fizicianul Constantin Antohi, susţinut şi de specialişti în domeniul armelor ce au ca scop distrugerea mediul înconjurător de la distanţă, scrie 7est.ro.

18 cutremure în 14 zile

În prima zi a anului 2015 s-a înregistrat un cutremur de suprafaţă în Vrancea, la adâncimea de 31 de kilometri, urmat de replici, tot de suprafaţă, în Ungaria, Cehia şi Slovacia. Menţionăm că zona seismică Vrancea este una de adâncime, unde se produc mişcări tectonice naturale mai jos de 50 de kilometri. În paranteză trebuie spus că seismul de suprafaţă poate produce distrugeri mai mari decât cel de adâncime, dar zonal, pe o arie mult mai mică. În fine, au urmat alte 18 cutremure, în 14 zile. Dintre acestea, luni s-a înregistrat un seism vrâncean de suprafaţă de 4,1 grade Richter – cam tărişor.

Fizicianul Constantin Antohi, profesor asociat la Facultatea de Hidrotehnică Cadastru şi Ingineria Mediului, din cadrul Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi“consideră că aceste cutremure atipice pentru zona Vrancei nu sunt rezultatul unei activităţi tectonice naturale, ci sunt provocate prin folosirea fenomenului de tip HAARP (High-frequency Active Aurol Research Project) de către ruşi, în scopuri militare.

Cutremurul a scos telefonul din funcţiune

„Am simţit unul din cutremure şi repede am vrut să o sun pe nevastă-mea. Când am dat să sun… nimic! Telefonul era mort! De obicei, când reţelele sunt ocupate, ţi se spune că abonatul nu poate fi contactat sau ceva de genul acesta. Mie nu mi-a apărut nimic pe telefon şi nici nu am auzit vreun mesaj“, a spus Constantin Antohi. Această ciudăţenie l-a pus pe gânduri pe profesor şi i-a venit idea că ar fi putut avea loc o inducţie electromagnetică.

„Am discutat şi cu colegii şi mi-am dat seama că s-a produs un câmp electromagnetic. Imediat m-am gândit la fenomenul HAARP, bazat pe invenţiile lui Nikola Tesla. Unele state deţin această tehnologie, de emisie a unor microunde spre ionosferă, şi, de acolo, sunt reflectate spre anumite puncte de pe Pământ, pentru a crea cutremure. Cred că cineva din Est provocă seisme în zona Vrancei. Eu cred că cineva nu ne vrea în NATO!“, a spus profesorul Constantin Antohi.

Așa se explică și salturile de temperatură

În susţinerea teoriei sale, Antohi spune că acest „fenomen HAARP“ poate provoca şi schimbări de climă, lucru întâmplat şi la noi în ultimul timp. Zilele trecute, de exemplu, ţara noastră a trecut în decurs de câteva ore, de la temperaturi de -15 grade la 10 grade cu plus. Practic se produc salturi de temperatură de peste 20 de grade în 24 de ore. Iar aceste schimbări sunt prea dese, în sensul că după două-trei zile foarte reci, sub media anuală, urmează două-trei zile călduroase, peste media anuală.

sursa 7est.ro.

comentarii

de Horia Mărieș la 19 January 2015 - 17:16

După criza penei de curent electric de Revelion din Carei, după criza scurgerilor de gaz, după criza cutremurului de 2,1 grade pe Richter cu epicentru în Halmeu, după criza apei kkfeaua de la robinete, Direcția Sanitar Veterinară Satu Mare a anunțat azi dimineață apariția unei noi crize grave in Carei: gripa aviară.

Cei de la D.S.V. Satu Mare au emis un comunicat in care au sfătuit primașul și pe toți locuitorii Careiului să fie foarte atenți fiindcă s-a confirmat existenta -fără nici un dubiu- a unui focar de gripă aviară în Carei. Citez:

“Daca nu vă vaccinați cocoșelul, fierbeți măcar ouăle ! Atenție mare la păsărici ! Ardeți tot ce prindeți !”

Eu le zic smerit careienilor că este bine să se conformeze cu strictețe acestor indicații, până când focarul nu se va extinde.

de Horia Mărieș la 19 January 2015 - 17:58

Lăsând gluma la parte.

Oare pe fizicianul Constantin Antohi, profesor asociat la Facultatea de Hidrotehnică Cadastru şi Ingineria Mediului, din cadrul Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi“ din Iași, l-a verificat cineva la neuroni? Eu cred că nu, dovadă că individul lansează pe piață astfel de zvonuri alarmiste, astfel de teorii stupide care n-au nici un suport științific.

Doar să-i vezi mutra și este suficient să începi să crezi că tipul este dus cu pluta și că vrea să-și facă reclamă.

http://static2.libertatea.ro/typo3temp/pics/08-09-140522-haarp2_95823e74dfad2494bd0e81a36a228c95_cd0ad6f478.jpg

De altel, azi, luni 19 ianuarie 2015, se pare că este ziua mondială a “depresaților” sau in orice caz, a celor care suferă cel mai mult din cauza depresiilor.

Nu este exclus ca acest fizician Antohi să fi reușit să sară azi gardul ospiciului in care se află internat și să-și fi dat drumul la gură.

Asta nu inseamnă că și trebuie să-i ascultăm și să-i credem tâmpeniile: “Acestea – cutremurele de suprafață – sunt efecte ale războiului geofizic pe care ruşii l-au declanşat în România, consideră fizicianul Constantin Antohi, susţinut şi de specialişti în domeniul armelor ce au ca scop distrugerea mediul înconjurător de la distanţă” chiar dacă au fost publicate in prestigiosul ziar științifico-fantastic numit 7.est din Iași.

Specialiștii în domeniul armelor ai lui pește prăjit!

“Aparut in decembrie 2007, ziarul 7est reprezinta un ambitios proiect media. Avand format tabloid, 7est este un ziar saptamanal (apare luni) in 16 pagini, din care 8 policromie”

Ziarul tabloid al lui pește, care de la cap se împute!

Nu mai credeți, fraților, piraților, toate prostiile care apar prin ziare! Mai ales dacă aceste ziare se numesc 7.est, EVZ și Libertatea, in care au apărut teoriile Antohi. Prea seamănă acestea cu cele ale lui Cartianu, Moraru și Turcescu. Adică: o varză!

Lasati un comentariu