Acum şi în România, firma NaturComfort KFT vă ofera şansa unui loc de muncă

• publicat la: 19 februarie 2015
Acum şi în România, firma NaturComfort  KFT vă ofera şansa unui loc  de muncă

Firma NaturComfort  Kft din Nyiregyhaza a a ajuns ca de la  înfiinţarea sa din   februarie 2011, să ajungă la un număr de  130 de angajaţi. În Ungaria a deschis 7 birouri , dispune de mai mult de 81000 de clienţi atât din ţară cât şi de peste hotare, are 8 produse proprii create ( din totalul de  18 feluri de produse ce le produce şi comercializează).

În urma  activitatii sale intense şi fructuoase, firma a  deschis  încă doua  birouri pentru  valorificarea produselor,  în Slovacia şi România.

Funcţionarea  firmei are la bază  avântul şi curajul echipei pentru a cărei instruire se acordă o mare atenţie.

Cel mai căutat produs la ora actuală este  “Balsam maghiar pentru familie”, acesta jungând în  ultimii 4 ani  la aproximativ la 81 mii de cumparători din ţară . A fost atât de apreciat încât a  lunar, 3-4 mii  de clienţi  au comandat din nou penntru ei sau familie.

Datorită încrederii în acest produs  şi deci a numărului mare de cumpărători, acest balsam a câstigat recomandarea Asociaţiei  Maghiare  de Naturopatihc  martie 2014.
NaturComfort Ltd. asigură  angajatilor o atmosferă de lucru caldă, familială .Formarea continuă este asigurată prin  perioada de formare, în plus, oferindu-se  şi o serie de lucruri suplimentare pe  care rar le  găseşti în altă parte : programe motivaţionale, calificări pentru fidelizarea clienților,plus training gratuit, alte oportunități de îmbunătățire (antrenor, manageri de birou, locuri de muncă biroului central), cadouri valoroase, programe de wellness.

Oportunități de câştiguri:  se primeşte un salariu în perioada de instruire  gratuită. După formarea  personalului, cei care sunt într-adevăr interesati, vor reusi să ajungă uşor la  valoarea  unui salar minim.Remunerația se face pe baza  criteriului performantei.
Firma a deschis cu un an în urmă un birou de desfacere si în România. Firma NaturConfort  Kft, îi aşteaptă la Carei pe cei interesaţi  de un program de 4,6 sau 8 ore lucrătoare.

Dacă aveți abilități bune de comunicare, vorbiţi bine limba română şi maghiară, sunteţi  sârguincios, dornic de a învăţa şi promova, de a desfăşura o activitate consecventă, atunci   şansa e de partea Dvs. Sunteti asteptaţi  să vă alăturati  echipei NaturComfort Kft .  Pentru mai multe detalii, ne puteţi contacta la  numărul  de telefon

  0770125248

A nyíregyházi NaturComfort Kft. 2011-es februári megalakulása óta 130 fős nagyvállalattá nőtte ki magát, Magyarországon hét irodát nyitott meg, több mint 81.000 Ügyfelet szolgált ki határon innen és túl, nyolc saját terméket alkotott meg (összesen

18 fajta terméket gyártat és forgalmaz), s Partnercégei révén két további iroda segítségével értékesíti termékeit Szlovákiában, illetve Romániában.

A Cég működésének ésfejlődésének   alapja a lendületes, bevállalós telefonos csapat, akiknek a képzésére extra figyelmet fordítanak.

Legnépszerűbb terméküket, a Magyar Családi Balzsamot, az elmúlt közel 4 évben kb. 81 ezer hazai Vásárlóhoz juttatták el, és olyan sikere van, hogy havonta 3-4 ezer közé esik azok száma, akik újra rendelnek belőle maguknak vagy családtagjaiknak. A Magyar Családi Balzsam többek közt ennek a vevői bizalomnak is köszönhetően nyerte el a Magyar Természetgyógyászok Szövetségének ajánlását 2014 márciusában.

A NaturComfort Kft-nél családias hangulatban, kulturált és méltó körülmények között biztosíthatja megélhetését a munkavállaló. Folyamatos továbbképzést nyújtanak a betanulás után is, ezen felül pedig több olyan plusz dolgot is kaphatnak a Munkatársak, amelyekkel máshol elvétve találkozhatnak: motivációs programok, minősített törzsvásárlói ügyféllista, plusz ingyenes képzések, továbblépési lehetőségek (tréneri, irodavezetői, központi irodai állások), értékes ajándékok, wellness-programok.

Kereseti lehetőségek: Telefonos Munkatársaik számára az ingyenes képzés után kitartással, szorgalommal és odafigyeléssel könnyedén elérhető a minimálbér összege. Bérezésük egy kedvező, teljesítményalapú díjazás alapján történik.

Romániában egy éve nyitott irodát a NaturComfort Kft. most pedig Nagykárolyban is várják a jelentkezőket 4,6, vagy 8 órás munkaidőben.

Ha Ön jó kommunikációs képességű, románul és magyarul is jól beszéli a nyelvet szorgalmas, empatikus, hajlandó tanulni, és az elvárások szerint keményen és kitartóan hajtani, dolgozni, akkor jó esélye van arra, hogy a NaturComfort Kft. megbecsült, profi telefonos csapatához tartozzon. Jelentkezni az alábbi telefonszámon lehet:

 0770125248

Két munkatársuk véleménye:

Nagy örömömre szolgál,hogy a NaturConfort Kft-nél dolgozhatom. Már fél éve egy nagyszerű csapat tagja vagyok, ahol a munka nagyon jó hangulatban telik. Sokat tanulhattam a cégnél, ingyenes továbbképzésben részesültem, valamint mióta itt dolgozom nagyon sokat fejlődött a kommunikációs készségem. Nagyon szeretek itt dolgozni, mert a munkaidő rugalmas és ez számomra nagyon fontos, ugyanis egyetemre és főiskolára is  járok egyidejűleg. Szorgalmas munkám gyümölcseként nemsokára előléptetésben lesz részem, irodavezető lehetek. Ezért is nagyon hálás vagyok az irodavezetőmnek, aki a legjobb tudása szerint tanított engem.”

 

Zancu Erika Szatmárnémeti

Egy éve  az iroda megnyitásától kezdve dolgozom   a NaturComfort  Kft- nél. Nagyon szeretem a munkahelyem.    Nagyon jó  A csapat és rugalmas a munkaidő is, ami számomra nagyon előnyös mert egyedülálló anya vagyok és így elegendő időt tudok e gyermekemmel is tölteni. Mióta itt dolgozom, azóta sokat javult az anyagi helyzetünk és örömmel tölt el, hogy jóval több mindent meg tudok adni a kisfiamnak.„

Roatis Mónika, Szatmárnémeti

naturcomfort.hu <http://naturcomfort.hu>

comentarii

de ibi la 19 februarie 2015 - 17:19

pentru asta a fost dat telefonul

de Pal la 19 februarie 2015 - 22:39

E vb de network marketing? Asa se promoveaza? Se imparte cumva piata? Eu vreau Rusia. Prietenii stiu de ce…

de elena la 21 februarie 2015 - 12:44

produsele sunt foarte bune si au un pret bun

de csaba la 8 martie 2015 - 08:54

foarte bune produsele

de sara la 11 martie 2015 - 08:29

supeerrrrr

de Anton la 11 noiembrie 2016 - 19:21

Buna seara,
Sotia foloseste Balzsam Magyar Csaladi si e foarte multumita de rezultat.Il procuram din Ungaria. Se poate procura si de la noi din tara?

de Incze la 22 mai 2017 - 23:28

Buna seara.As dori si eu o oferta de pret,despre toate produsele ce aveti.Multumesc.

Lasati un comentariu