Furt la pizzerie

• publicat la: 26 February 2015
Furt la pizzerie

       La data de 26.02.2015, în jurul orelor 00.30, lucrătorii Poliției mun. Carei au fost sesizați despre faptul că , la un Restaurant Pizzerie situat în Carei s-ar fi activat sistemul de alarmă .  Patrula formată din poliţist şi jandarm s-a deplasat de urgenţă la faţa locului şi au surprins în incinta localului o persoană de sex masculin, care ar fi sustras dintr-o cutie de plastic suma de 225 lei. Iuliu P. , de  34 de ani, ar fi pătruns în restaurant pe un geam lăsat deschis care avea rol de aerisire la magazia localului. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi predat administratorului restaurantului.  Oamenii legii au stabilit că bărbatul nu se află la prima abatere, cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a acestuia.

Ieri, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Secţiei Satu Mare, în urma activităţilor specifice desfăşurate au depistat un tânăr în vârstă de 25 de ani, care este bănuit de comitrea unei infracţiuni de furt, în noaptea de 19/20 februarie a.c. dintr-un magazin situat pe raza municipiului Satu Mare. Acesta a pătruns în incinta magazinului şi ar fi sustras bunuri în valoare de 7.150 lei.

În situaţiile menţionate anterior s-au întocmit dosare penale şi se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, persoanele fiind cercetate în stare de libertate.

Lasati un comentariu