Noi investiţii ale Electrica SA la Carei

• publicat la: 13 februarie 2015
Noi investiţii ale Electrica SA la Carei

Sucursala de Distribuție a Energiei Electrice Satu Mare anunță că, începând cu data de 15.02.2015, în municipiul Carei, va fi dată în exploatare o nouă linie electrică subterană. Această linie are ca scop sporirea siguranței în alimentarea cu energie electrică, pentru zona centrală a municipiului Carei. Având o lungime de 2,5 km, noua linie se va întinde de la stația electrică de transformare Carei 1, până la cartierul Eliberării.

Valoarea investiției se ridică la 1 460 000 lei.

Lucrarea de racordare a liniei electrice se va executa duminică 15.02.2015 între orele 08:00 și 12:00. În acest interval, alimentarea cu energie electrică se va realiza pe căi de rezervă,menţionează comunicatul   Serviciului  Comunicare S.C. FDEE Transilvania Nord, Sucursala Satu Mare.

 

comentarii

de Informatii false la 14 februarie 2015 - 11:51

Oare Care stire este ADEVARAT? 8 februarie sau 15 februarie!!! aceiai investitie data de doua ori exploatare??? Ambele informatii au aparut in acest ZIAR.

„Serviciul Comunicare SC FDEE Transilvania Nord, Sucursala Satu Mare anunță că, începând cu data de 8 februarie 2015, în municipiul Carei, va fi dată în exploatare o nouă linie electrică subterană. Această linie are ca scop sporirea siguranței în alimentarea cu energie electrică, pentru zona centrală a municipiului Carei. Având o lungime de 2,5 km, noua linie se va întinde de la stația electrică de transformare Carei 1, până la cartierul Eliberării. Valoarea investiției se ridică la 1 460 000 lei.

Lucrarea de racordare a liniei electrice se va executa duminică între orele 08:00 și 12:00. În acest interval, alimentarea cu energie electrică se va realiza pe căi de rezervă”

de grig la 14 februarie 2015 - 12:33

ELECTRICA SE TINE SI ACUM DE MINCIUNI si trmite comunicate copypaste ca si dottore pontacu!!!!!
nu vedeti ca nici un pesedistoudemerist de la electricienii judeteni nu a fost schimbat si nici jeno nu se baga la dat in judecata electrica????
o mana spala pe alta si amandoua baga mana la noi in buzunar!!!

de dimitriu radu mihai la 15 februarie 2015 - 07:00

de grig ce are politica cu curentul,ce vina are Ponta sau UDMR cu probleme din Carei,eu cred ca scrii numai sa te faci ca scrii.Daca vrei sa faci un comentariu fal ca lumea sa il aprecieze nu sa te faci de ras!

Lasati un comentariu