Tăietor de plopi din Tiream depistat. Cel de la Ianculeşti neidentificat

• publicat la: 23 februarie 2015
Tăietor de plopi din Tiream depistat. Cel de la Ianculeşti neidentificat

La data de 22.02.2015, orele 09:10 , patrula de siguranță publică din cadrul Secției  Petrești a identificat trafic pe raza localităţii  Tiream, pe DJ 108M,   pe numitul  ROBI B., de 29 ani, din municipiul Carei, care conducea un vehicul cu tracţiune animală, încărcat cu  material lemnos, esență plop.

În urma verificărilor efectuate  s-a stabilit faptul că în jurulul orelor 08:30 aceasta a tăiat de pe picior materialul lemnos în cauză, de pe partea dreaptă a DJ 108M, dintre Carei și Tiream, transportându-l de la fața locului cu vehiculul  cu tracțiune animală.

Conform prevederilor legale, atelajul și materialul lemnos au fost ridicate , iar în cauză se efectuează cercetări  pentru săvârşirea infracțiunilor de tăiere ilegală de arbori, respectiv furt de arbori, fapte prevăzute de Legea 46/2008.

În urmă cu o lună, de pe marginea drumului de intrare în satul Ianculeşti, au fost tăiaţi de către persoane rămase neidentificate până în prezent, un număr de 8 plopi. Acţiunea s-a petrecut pe timpul nopţii, fără ca cineva să fi auzit sau văzut ceva.  Satul  este lăsat de izbelişte de administraţia locală,  care plăteşte pază doar pentru lacul din sat, preluat de primărie în concesiune.

redacţia

comentarii

de nelu la 23 februarie 2015 - 23:41

plopii din ianculesti demult sunt dusi la gater ca iar a ramas fara materie prima firma primara de scaune

de gabi la 24 februarie 2015 - 08:38

suparati ca nu au reusit sa faca pe plac la seful lor cei doi consilieri pesedistoudemeristi vor sa fure de la liberali scaunele de consilieri da uita ca de cativa ani sta in sertar la judecatoria carei doua dosare de delapidare cu care a plecat de la cele doua banci la care a l;ucrat tocmai presedintele formatiunii pesedistoudemeriste din carei

Lasati un comentariu