Agresiune la Carei

• publicat la: 15 martie 2015
Agresiune la Carei

La data de 13.03.2015, în jurul orelor  22.30, poliţiştii  Poliţiei Municipiului Carei,  au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112,  de către numitul  O.NICOLAE de 49 ani, din Carei , despre faptul că în timp ce se deplasa pe aleea dintre blocurile 22- 24 de pe strada Ignişului din Carei,  a fost lovit cu pumnii şi picioarele de către numitul M. TAMAŞ de 18 ani din Carei, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi. În urma deplasării poliţiştilor  la faţa au constatat că cele sesizate se confirmă, numitul O.Nicolae prezentând  urme de violenţă în zona feţei. Persoana vătămată  a fost transportata  la Spitalul Municipiului Carei, unde i s-a acordat primul ajutor.  În cauză se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe .

În data de 13.03.2015, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale în colaborare cu poliţiştii Postului de Poliţie Comunal Craidorolț,  au depistat, prins şi  introdus în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Satu Mare, pe numitul L. LUDOVIC de 43 ani, din  Craidorolț, fata de care Judecătoria Carei a emis mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la 3,7 ani închisoare, pentru comiterea infracțiunii de lipsire de libertate.

De asemenea a fost depistată şi introdusă în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Satu Mare , numita T. MARIA de 57 ani, din Satu Mare faţă de care Judecătoria Cluj Napoca a emis mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnata la 2 ani închisoare pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

În data de 14.03.2015, în jurul orelor 14.00, poliţiştii  Secţiei Poliţiei Rurale Satu Mare, au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă  112,  către numitul M.Vasile de 45 ani din Vetis, despre faptul că în timp ce se afla la domiciliul numitului  F. Ioan, pentru  confecționarea de box paleţi,  a fost agresat fizic de M. Joszef si M. Nagy , ambii din Vetiș. Aceștia i-au aplicat mai multe lovituri cu pumnii, picioarele şi o bucată de scândura în zona feţei, spatelui şi coapselor.

Persoana vătămata a fost preluata de către un echipaj al ambulantei si transportat la U.P.U. Satu Mare pentru îngrijiri medicale.

În cauză se efectuează cercetări  pentru săvârşirea infracțiunilor  de lovire şi alte violenţe.

Tot  în data de 14.03.2015,  în jurul orelor 12.30,  poliţiştii  Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Satu Mare,  au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112,  de către un bărbat din Satu Mare, despre faptul că în timp ce se afla pe malul stâng al râului Someş,  în zona străzii  Proiectantului, a observat o persoană care plutea pe luciul  râului, fiind purtată de curenţi  în aval.

La faţa locului s-au deplasat  poliţiştii  şi un echipaj  ISU Satu Mare care au scos la mal cadavrul unei femei de aproximativ 60-70 ani şi 1.60 m înălţime.      Cadavrul a fost transportat  la Spitalul Judeţean Satu Mare pentru efectuarea necropsiei şi stabilirii cauzei decesului. În cauză se efectuează cercetări.

În cadrul acţiunilor desfăşurate  la sfârşitul săptămânii  pe raza municipiului şi a  judeţului Satu Mare  pentru reducerea riscului rutier  şi pentru prevenirea

evenimentelor rutiere au fost reţinute 9 permise de conducere. De asemenea au fost aplicate  446  contravenţii  în valoare  38536 lei.

Pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice au fost aplicate au fost aplicate 89  contravenţii  în valoare  29750 lei.

Lasati un comentariu