Copreședintele PNL Alina Gorghiu, în vizită la Satu Mare

• publicat la: 6 March 2015
Copreședintele PNL Alina Gorghiu, în vizită la Satu Mare

Copreședintele PNL Alina Gorghiu se află într-o vizita de 2 zile în  Satu Mare, la invitatia organizatiei sătmărene. Aceasta a declarat la o dezbatere privind importanța femeii, că a trecut vremea în care doamnele nu au acces la politică, acum fiind etapa în care ele concurează de la egal la egal cu bărbații, scrie Agerpres.

“Eu cred că a trecut etapa  în care trebuie să ne fie rușine că nu avem acces în politică, administrație, în orice domeniu. Suntem în etapa în care concurăm de la egal la egal cu domnii și eu cred că o facem mult mult mai bine. Vă spune un om care nu are nicio legătură cu ideea de feminism extrem. Sunt un om extrem de echilibrat care crede că nu genul desparte lucrurile și nu genul promovează sau te încurcă în carieră, tocmai de aceea sunt absolut convinsă că vă găsiți locul în organizația PNL sau simpatizați cu această organizație”, a spus Alina Gorghiu.

Liderul liberal a participat la evenimentul “Promovăm femeia”, organizat cu ocazia Zilei Femeii, de organizația din Satu Mare, în cadrul căruia au vorbit despre rolul femeii în societate.

Lasati un comentariu