Cu maşina în parc. Accident la ceas de seară

• publicat la: 24 martie 2015
Cu maşina în parc. Accident la ceas de seară

Luni, 23 martie 2015, după lăsarea întunericului,  în municipiul Carei a avut loc un accident soldat din fericire doar cu tamponarea celor 2 autoturisme implicate. Unul dintre autoturisme  rula pe  Calea 1 Decembrie 1918 şi vroia să vireze spre Strada Iuliu Maniu, moment în care a fost acroşat de un autoturism cu număr de Satu Mare şi condus de un clujean, ce intra pe Calea 1 Decembrie dinspre  strada Someş, fiind angajat într-o depăşire. Datorită impactului puternic, una dintre maşini a ajuns în părculeţul din apropierea Şcolii Gimnaziale nr.1.

Nu au existat victime.

redacţia

imagini: Cătălin Cheregi

comentarii

de erwin la 24 martie 2015 - 11:37

de ce nu scrieti despre si masina ford a primariei cu numarul pmc cu care a facut accident si fostul primar si cu care actualii au facut trafic de tzighii??????

de vito la 24 martie 2015 - 12:50

si de ce nu scrieti despre consilieru care a facut accident si sta la sedinta CL ilegal?

de andrei la 24 martie 2015 - 12:54

..si scrieti si despre finul primarului platit din banii careienilor sa scrie ca este ilegal consilieru’ ca daca nu era legal demult il saltau ca el nu are pe osanu sa faca curat dupa accident cum a fost cand beka era muci de beat la fel ca si lajos la 24 ianuarie cand a iesit de la sediul unirea….sau cand a facut jena accident cu masina cumparata din banii fundatiei de turism local si folosita de familia primarului

Lasati un comentariu