Intâlnire de lucru la Primăria Tăşnad

• publicat la: 7 martie 2015
Intâlnire de lucru la Primăria Tăşnad

Vineri, 06.03.2015, de la ora 11,00, la sediul Primăriei oraşului Tăşnad a avut loc o întâlnire de lucru având ca scop analizarea modului de respectare a angajamentelor asumate în cadrul şedinţei din 13 februarie 2015, desfăşurată la sediul Consiliului Judeţean Bihor, de către instituţii şi executanţi ai lucrărilor aferente proiectului de modernizare a DJ 191 Marghita-Tăşnad.

La întâlnirea de vineri, 06.03.2015 au participat prefectul judeţului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Mircea Govor, administratorul public al judeţului Satu Mare, Nicolae Bura, primarul oraşului Tăşnad, Vasile Mitraşca, respectiv reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Bihor, ai proiectantului şi constructorului.

Având în vedere că proiectul menţionat se suprapune pe o distanţă semnificativă cu proiectul de realizare a reţelelor de apă-canal derulat de Apaserv Satu Mare S.A., la şedinţă au participat şi responsabili în derularea celui de-al doilea proiect.

În cadrul întâlnirii, s-au analizat punct cu punct angajamentele asumate la întâlnirea din Bihor, convocată la solicitarea reprezentantului Guvernului în teritoriu, în vederea asigurării că lucrările se vor finaliza în termen şi vor fi de calitate, pentru a nu se pierde finanţarea europeană.

Deoarece există deja întârzieri în ceea ce priveşte îndeplinirea angajamentelor asumate în cadrul reuniunii de la Oradea, în special referitor la proiectarea tehnică (aferentă ambelor proiecte), s-a stabilit o nouă întâlnire, care va avea loc la începutul săptămânii viitoare, la sediul Primăriei oraşului Tăşnad, pentru clarificarea şi asumarea tuturor aspectelor tehnice.

Prefectul judeţului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram,  a declarat că, prin specialiştii Instituţiei Prefectului, va monitoriza derularea lucrărilor de execuţie a celor două proiecte de o importanţă majoră pentru dezvoltarea oraşului Tăşnad şi a întregului judeţ.

Lasati un comentariu