Mesajul PNL Carei de Ziua Femeii

• publicat la: 8 martie 2015
Mesajul PNL Carei de Ziua Femeii

Ziua Internaţională a Femeii, marcată pe 8 martie, a fost la începuturi o expresie a dorinţei femeilor muncitoare de dobândire a unor drepturi, însă, de-a lungul timpului, s-a transformat într-un prilej de sărbătorire a feminităţii şi a reprezentantelor sexului frumos, indiferent de religie şi rasă.

În prezent o zi a bucuriei pentru toate femeile, care primesc flori şi diferite cadouri, sărbătoarea de 8 Martie a fost percepută mult timp drept un moment în care erau afirmate drepturile sociale şi politice ale femeilor, precum şi progresele făcute în ceea ce le priveşte.

In această zi se obişnuieşte ca bărbaţii să dăruiască flori şi uneori mici petreceri pentru femeile din viaţa lor, atât cea de familie cât si cea socială.

Organizatia PNL Carei a sărbătorit în avans Ziua Femeii, la eveniment  fiind invitati preşedinta organizaţiei judeţene de femei ,OFL, av.Emilia Enătescu precum şi preşedintele PNL, deputatul Romeo Nicoară.

Co-preşedintii PNL Carei, Ilie Ciută si Ioan Racolţa, au împărţit doamnelor câte un fir de floare şi au pregătit un protocol apetisant.

O surpriză inedită a fost oferită de Teona Sucală,  elevă în clasa  înv. Elena Sfâra, care a recitat câteva poezii dedicate mamei şi a  dat  glas unor cântecele primite cu aplauze la scenă deschisă de toţi cei prezenţi.

Duminică, 8 martie, liberalii careieni au oferit garoafe careiencelor aflate în oraş în zona centrală.

PNL Carei urează tuturor doamnelor şi domnisoarelor  să aibă parte de o primăvară minunată.

redactia

comentarii

de dimitriu radu mihai la 9 martie 2015 - 07:16

vad ca aveti aceleasi gesturi de a felicita toate doamnele si domnisoare din Carei ca si PSD se vede ca ati format o data USL.FELICITARI

de liberal la 9 martie 2015 - 08:16

multumim pentru felicitari si felicitam si noi echipa psd ca a invatat ceva de la noi in perioada cand nu erau lipiti de udmr.
ii invitam sa invete si curajul de a sustine mostenirea culturala romaneasca cu tot cu oamenii de seama ai poporului roman.

Lasati un comentariu