O nouă ediție PAGINI NAȚIONALE

• publicat la: 4 martie 2015
O nouă ediție PAGINI NAȚIONALE

În ianuarie 2015, Directories Management Systems a lansat cea de-a XXIII–a ediție a ghidului de afaceri Pagini Naționale, singurul ghid de afaceri național din România ce furnizează cele mai noi și actualizate contacte de business.

Cu o apariție neîntreruptă încă din anul 1992, Pagini Naționale facilitează accesul utilizatorilor la produsele și serviciile prezentate, creând o legătură între mediul de afaceri și consumatorii finali. Ghidul vine atât în ajutorul cumpărătorilor, fiind cel mai rapid, comod și eficient instrument în luarea deciziei de cumpărare, cât și în ajutorul firmelor, devenind cel mai bun generator de noi clienți și oportunități de afaceri.

Prezent în multiple puncte de interes din țară precum companii, hoteluri, centre medicale, cabinete notariale, instituții și autorități publice, ambasade, consulate, dar și târguri și expoziții, acesta este cel mai folosit instrument de informare din print destinat comunității de afaceri.

Pentru prima dată distribuția ghidului este complet gratuită și targetată, adresându-se direct prin curier factorilor de decizie din companiile și instituțiile de top din România.

Noul format grafic oferă o structură îmbunătățită a clasificării, fiind organizată și adaptată mediului dinamic de afaceri, oferind în același timp utilizatorilor accesul la cea mai mare bază de date din România de peste 130 de mii de companii active.

Pagini Naționale a fost, este și va fi cel mai frecvent promotor al afacerilor românești, rămânând după falimentul Pagini Aurii SA unicul ghid clasificat din România și cel mai performant mijloc de promovare pentru  IMM-uri. La începutul anului 2014 am lansat portalul rolocal.ro, un instrument accesibil și facil de utilizat destinat promovării online a companiilor din România.” ne-a declarat Iulian Boantă, Managing Partner – Directories Management Systems.

În cele 22 de ediții lansate până în anul 2014, Pagini Naționale  a publicat peste 12.000.000 de anunțuri, tipărind și distribuind milioane de ghiduri clasificate, iar în anul 2015 vor fi lansate noi produse destinate generării de lead-uri și contacte de afaceri pentru companiile românești.

 

Lasati un comentariu